Dla tych co jeszcze chcieliby kupić. Znalazłam przez przypadek
http://www.b2boutique.co.uk/Didymos_...Occidente.html
Cenowo wychodzi podobnie, a rozmiary 4, 5, 7 niedostępne już u Didymosa.
Dla tych co jeszcze chcieliby kupić. Znalazłam przez przypadek
http://www.b2boutique.co.uk/Didymos_...Occidente.html
Cenowo wychodzi podobnie, a rozmiary 4, 5, 7 niedostępne już u Didymosa.
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Mi się ostatnio indio przejadły. To jest chyba jedyne, które mi się w chwili obecnej podoba. Widziałam je na żywo i macałam, fajna szmatka, dużo ładniejsza niż na zdjęciach. Ale cieniutka, jakby przezroczysta. Chociaż koleżanka mierzyła na cięższym dziecku i nie czuła ciężaru.
Wiecie co dostałam dziś od męża???
Wiem głupie pytanie w takim wątku - oczywiście indio sole occidente...bo mówiłam, że mi się podoba, a w końcu nie kupiłam
I muszę powiedzieć, że byłam głupia, a mąż zrobił mi piękną niespodziankę. To indio jest cudne![]()
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Hadime, pokaż w akcjichodzi za mną to sole
![]()
J 2010
M 2014
Hadime gdzieś Ty takiego męża znalazłaś?! było tam ich więcej?!![]()
moj mąż wie tylko jak wygląda chusta i ile ich mam
w życiu by mi nie kupił sam nowej nie mówiac juz o tym, ze wymarzona jakas
wg niego szmata to szmata
pochwal sie koniecznie!
Marciula, ale mężem mam się pochwalić
Powiem tak, lata pracy na d materiałem robią swoje
Zdjęcia Marciula miała lepsze. Ja ostatnio serca do zdjęć nie mam.
![]()
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Hadime slicznie Wam w tej chusciei chusta mnie urzeka w dalszym ciagu
Hadime, cudnie!
piękną bluzkę masz
a sole oj oj![]()
J 2010
M 2014
Teraz też wrrrr. Jednak pisanie na telefonie ma swoje ograniczenia :/
Poza podziękowaniami, napisałam jeszcze, że popełniłam duży błąd nie zamawiając jej od razu. Na szczęście ktoś to naprawiłChusta jest boska, mogłaby być co prawda trochę grubsza, ale to nie zmienia faktu, że to przejście tonalne i kolorystyka jest boska!!!
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
no ja nie wytrzymałam i zamówiłam sobie też![]()
J 2010
M 2014
Hej świetna ta chusta! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć do ilu kilo jest nośna, czy jak się ją dociągnie to później płata figle czy dobrze trzyma??
Do jakiej wagi nosicie Mamy w tej chuście?moj wsad ma aktualnie 8kg.Kolory moje podoba mi sie stress i.e.!
Mój wsad ma ponad 8 kg, nie wiem ile dokładnie. Noszę w Sole na okrągło, uwielbiam tę chustę, nadal jest nam wygodnie. Mam nadzieję, że zdążę się nią nacieszyc![]()
Komfort noszenia to bardzo indywidualna sprawa.....ja nosiłam w tej chuście 2 razy 4 miesięcznego syna ok 6 kg nie kupiłam swojej choć też mnie zachwyciła bo jestem pewna, że cienkie poły wpijalyby się w moje ramiona. Ono jest baaaardzo nośne jak na taką firaneczke ale ja przy obecnych 8 kg o wiele lepiej czuję się w bardziej miesistych chustach, które noszę razem z sole-owa narka .... nią się pocieszam bo też jest przepiękna![]()
Ostatnio edytowane przez huskymama ; 26-10-2015 o 22:13
Znalazlam przez przypadek, jak by ktos jeszcze chcial kupic: https://dragenenzo.nl/winkel/draagdo...ole-occidente/
![]()