M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Chusta u mnie. Jest przepiękna!!! I jaka gruba - pierwszy raz mam w ręku takiego grubasaDzisiaj będzie pierwsze motanie.
Michał - 16.03.2014
PaPuna i jak tam ? Jest szansa,ze kurpie tez do listy rezerwowej dotra?![]()
Hej Dziewczyny. Chyba jednak chciałabym żeby chusta wróciła do mnie, bo miała lecieć na 11-13 tygodni a wyszło prawie pół roku... Tęsknię już za niąMam nadzieję, że dobrze Wam się motało. Pozdrawiam
![]()
szkodaniech wróci do was mięciusia
![]()
W piątek chusta poleciała do srebrnej.
PaPuna
Zdjęć niestety nie mam, ale tak: chusta bardzo mięsista. Nie mam dużego porównania, bo mam Natki, Rapalkę i Leosia i ta zdecydowanie jest najgrubsza i najnośniejsza. Po godzinie w pp nie bolały mnie plecy tak jak w Leosiu. Natomiast wyszły moje braki w motaniu, bo miałam spory problem, żeby ją dociągnąć (no i w końcu nie za bardzo mi się to udawało). Młody usypiał po chwili - i to jest najlepszy opis chusty
PaPuna - jeszcze raz dziękuję
Michał - 16.03.2014
Jest już jestwieczorem napisze więcej
Edit:
Na szybko napiszę narazie, że to naprawdę dłuuugi kawał porządnej szmaty
Nigdy nie miałam tak długiej chusty, ciężko mi było ogarnąć te metry :. To moja pierwsza styczność z konopiami i rzeczywiście nośne są skubańce. Chyba zacznę powoli poszukiwać jakichś, ale jednak w bardziej plecakowej długości. Wizualnie chusta na żywo ładniejsza niż na zdjęciach, chociaż małżonek coś bąkał że wygląda jak narzuta, no ale co on tam się zna
. Moją 10kg pannicę nosi dzielnie, ciężko się dociąga, ale za to nie luzuje się i ładnie odejmuje ciężar.
Bardzo dziękuje za możliwość spróbowania takiej pięknej sztuki. Ponosimy się do końca tygodnia i odsyłam, niechże się właścicielka nacieszy![]()
Ostatnio edytowane przez srebrna ; 28-01-2015 o 23:26