Wczoraj w Dedalusie Bajarza Europejskiego za 7 zł.
http://dedalus.pl/Bajarz-europejski-...sni-dla-dzieci
Ja nie kupuję zbiorczo w księgarniach internetowych, staram sie zaopatrywać w stacjonarnych bo lubię obejrzeć, pomacać, czasem zamawiam z odbiorem osobistym w Bonito wychodzi tak maksimum 3 za jednym podejściem ile miesięcznie nie wiem kilka pewnie wyjdzie.
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
U mnie ostatnio allegro
Franciszek po uszy zakochany
Miś zwany Paddington
Jak? Encyklopedia Larousse
Nasza mama czarodziejka
I wczoraj w kauflandzie Mój pierwszy atlas świata Pawlaków za 9,90![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
zbiorczo za miesiac czy na biezaco![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
a gdzie jest ten wątek z książkowymi promocjami, sklepami itp.?
synek lato 2008synek wiosna 2011
wczoraj to, ilustracje takie sobie, ale podczas wertowania w księgarni treśc wydała mi się edukacyjnie przydatna w temacie. I mam. M. czyta póki co
![]()
Monika - mama Natalii 26.05.2008
Nasze ostatnie zakupy to: boluś, billy i nowy Tullet
Czyli: 10 razy 10; Billy jest zły i Ładnie, Bolusiu!
Dankin? to jeden zakup? imponujący!
kupiłam ostatnio zestaw baśni z Media Rodziny, tych coście mi w wąteczku stosownym polecały: Mistrzowie Klasyki Dziecięcej. i mamy z tego dużo radości - również audiofonicznej![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
sama nie mogę uwierzyć, że tyle kupiłam na raz. ale po lekturze tutejszych wątków biblio-apetyt bardzo urósł
![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
aaa, przypomniał mi mąż, że od grudnia leżą dwie karty płatnicze, kazda załadowana po 100 zł., które chłopcy dostali na Mikołajki u niego w pracy![]()
no, to na jednej zostało 0,83 zł., na drugiej 0,87 zł.
choc skorzysta głównie Starszy, zakupiłam mu Władce Pierścieni z Muzy, latajacy detektyw, ryjówke przeznaczenia.
Młodszy zadowoli sie "ciężarówką brum brum" z piszczącym przyciskiem
plus kilka pozycji preusslera, które mamy zaległeno, to będa Mikołajki na dzień Dziecka!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Eyjo a ja Tobie dziękuję, bo właśnie mi przypomniałaś, że zostały mi 2 stówy ze stypendium szkolnego i wydam to na książkijupi!
i nasze jeszcze jedno
![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 23-05-2015 o 14:06