-
Chusteryczka
-
Chustomanka
Więc... Foty będą niebawem, chyba, że zapomnę .
Plusy:
- Bardzo ciepłe (nie na letnie zimne dni)
- Odpowiednio duże kieszonki na dziecko
- Możliwość zmniejszenia "otworu" na głowę oraz zupełnego go zapięcia co daje możliwość korzystania z bluzy bez dziecka
- Bluza obustronna (mogłam nosić na plecach a w czasie drzemki przekładać na przód )
- Nie brudzące się kolory
- Naprawdę mocne szycie, materiał
- Cena ok
- Kieszonki na drobiazgi klucze, portfel
Minusy:
- Lichy sznureczek do dociągania
- Trudno mi było założyć bluze, ale to chyba brak mojej praktyki
- W mniejszej bardziej dopasowanej bluzie do mnie już nie mieścił się węzeł a w większej mieścił się doskonale, ale miałam wrażenie, że jest na mnie trochę workowata. W bluzach na plecaki zdał by egzamin podwójny zamek, abym mogła odpiąć bluzę od dołu i zrobić miejsce na węzeł .
Jak mi się coś przypomni dopiszę . Bardzo, bardzo dziękuję za możliwość testowania i chętnie kupię coś na jesień, ale bardziej sweterkowatego niż bluzowego .
-
Chusteryczka
-
Chustonoszka
My rowniez mielismy przyjemnosc grzania sie w polarku produkcji Barbareks, przede wszystkim dziekujemy za ta mozliowosc.
Bardzo dokladne wykonanie, kieszonka dla dziecka starannie obszyta w srodku tak ze moim wrazliwcom nic nie przeszkadzalo, super ze polarek rozpinany bo dzieki temu latwiejsze bylo zakladanie, kieszonka na dziecko fajnie wykonczona, sporo miejsca kolo glowki a jednoczesnie nic nie odstawalo.
W sumie jedyne co nie pasowalo to za szerokie ramiona I ja osobiscie wole dluzsze rekawy ale to tak naprawde kwestia dopasowania rozmiaru mysle.
Poza tym wielkim plusem byl przemily kontakt oraz bardzo przyjazne ceny.
Jeszcze raz bardzo dziekujemy
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów