50% Cotton, 45% Modal, 5% Cashmere
Release: 19.01.2014, 8 PM (berlin time) / 20.00 Uhr
![]()
fiu, fiu - ładna, bo zielona.
Czy ktoś może coś bliżej powiedzieć o modalu? czy któraś z chust wcześniej miała to włókno?
Ladna, podoba mi sie![]()
Matka ziemia miała dokładnie taki sam skład![]()
ale za dużo na jej temat nie powiem ,bo już wróciła do kokadi
generalnie była jak dla mnie za cienka i taka jakas "prześwitująca", a miała niby 230g/m2
do tego okrutnie się błyszczała i miałam wrażenie ,że "sprężynuje" nie wiem jak inaczej to opisac![]()
miała na pewno hmm tylko która
ta: http://www.kokadi.de/en/babywraps/li...-BW::1707.html
i ta: http://www.kokadi.de/en/babywraps/li...ere::2302.html
piękna![]()
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014
zakochałam się, będę jutro łapać![]()
O, jaka śliczna chusta! Bardzo przyjemny wzór, idealnie wygląda w kieszonce, ładnie dobrane proporcje, chociaż czepnęłabym się tego, że może trochę za nisko jest to drzewko, mało która mama robi teraz taki "kołnierzyk" w kieszonce, więc bez niego drzewko w kieszonce zjedzie na dół... Co nie zmienia faktu, że sam "kołnierzyk" też wygląda uroczo z tymi drobnymi wróbelkami. Lewa strona piękna! No i dzięki tej zieleni wzór nie jest przesłodzony mimo taaakiej ilości serduszek
.
Modelka śliczna, naturalna, tylko zdjęcie jakby prześwietlone? Ostre słońce w tle, za ostre jak dla mnie, ta biel az bije po oczach.
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
fajny kolor, tylko mi wzor kompletnie nie pasi...
ja mam zolwie z modalem - chusta od nowosci miekka jak kaczuszka, lejaca sie taka - ale nosnosc ma taka se, zdecydowanie dla maluszkow sie nadaje (jakbym miala wybrac jedna, jedyna dla noworodka to chyba wlasnie kurma by wygrala).
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Piękna ta zieleń! Pierwsza kokadi, która mi się podoba.
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/