ceny są już z rabatemnormalnie outlet ma chyba 20%
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Przyszła moja wiśniowa koronka *.*
Jest cudowna! I jaka mięciutka... Przypomina mi moją nati z merynosem... Jest zwarta, ściśle tkana, płaska (nie będą się robić zaciągnięcia mam nadzieję), wzór cudowny! Idę ogarnąć instrukcję i wrzucam ją do pralki![]()
A jak z błędami? Dużo, jakie?
Ciekawe kiedy do mnie zladuja statki
Na 4.2m 3 nierówności w tkaniu przez 1/2-całą szerokość chusty. Po zamotaniu nie będzie tego widać![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Znalazłam tę chustę koronkową!
I zakochałam się, ale konto taaaakie puste...
Może ktoś za jakiś czas odsprzeda?
mist, zdecydowanie nie jest to ani malinowy ani koralowy kolor. Blizej mu do wisni, ale takiej intensywnie czerwonej, nie bordowej
zdjecia beda jak wyschnie, wlasnie sie suszy![]()
dagape, a kiedy dostałaś maila potwierdzającego wysyłkę? Bo ja dopiero dzisiaj dostałam![]()
jak któraś się rozmyślia kupiła to proszę o info - bo już w zasadzie niewiele zostało do kupienia a potrzebuje na prezent
edit: a ja nie widzę statków?
Ostatnio edytowane przez joasia ; 07-01-2014 o 13:52
galeony są na końcu
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Do mnie już leciJutro powinnam dostać.
Gałganka31.10.2011
Ja kupilam i oplacilam (przelewem ekspresowym) chuste w piatek przed 14, wiec chuste wyslali do mnie jeszcze w piatek
chusta juz sucha, jutro pierwsze motanie![]()
do mnie też dzisiaj wysłali, pewnie jutro dojdzie![]()
Dostalam, mam! Są cuuuudne. Nie wiem, czy mi się trafiło i miałam szczęście, czy taka wysoka jakość jest norma dla Ll, ale moje statki mają dosłownie 1 wadę! Zgrubienie na niecały cm. Prawie go nie wypatrzylam przy wzorze. Jak usiade do kompa to wrzuce zdjęcia. Niezdecydowanie dziewczyny - bierzcie, za taka cenę warto! Muszę szybko zaprosić kuzynke, która się pytała o chustowanie, może zalapie się jeszcze na piękna chustę w fajnej cenie.
Edit: miałam wiele natek w rękach i u Nati ta chusta poszlaby do 1.gat.
edit2:
i z drugiej strony:
![]()
Ostatnio edytowane przez madzi ; 08-01-2014 o 11:26 Powód: edit; a później zdjęcia