do mnie już leci wiśniowa koronka 4.2długo się zastanawiałam, czy wziąć 3.6, czy 4.2, a potem przypomniałam sobie, że LL raczej nie tnie hojnie, zobaczymy jakiej długości faktycznie przyjdzie chusta.
do mnie już leci wiśniowa koronka 4.2długo się zastanawiałam, czy wziąć 3.6, czy 4.2, a potem przypomniałam sobie, że LL raczej nie tnie hojnie, zobaczymy jakiej długości faktycznie przyjdzie chusta.
nie bbyło mnie tutaj, nie było mnie tutaj...
oj kusi
kto mi sprzatnal jesien XS??![]()
wzielam zatem L-ke, do biblioteki bedzie jak znalazli elastyka. jakbym miala pieniadze to bym poszalala...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja.jeszcze nic nie kupilam, ale sie kusze![]()
A czy Rabat z fb sie dodaje? I gdzie sie go wpisuje jak tak? Pamietam, ze juz kiedys ich o to pytalam I dalej nie wiem![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Znalazlam I wiecie co!? Rabaty sie sumuja!!
polubcie na fejsie a potem wpiszcie Rabat:
http://en.lennylamb.com/kupon?coupon...%5D=FB850FE699
Szalenstwo!! Moze byc nawet 15% mniej![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
I tak to jest wziąć telefon do ręki o 5tej nad ranem-skusilam sie na kółkową koroneczke i pawika indyjskiego (owieczko-jakbym go jednak nie pokochała namiętnie to dam znać)
na szybko z telefonu
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
Nie lubie was... leci do mnie wisniowa 4,6![]()
Od wczoraj przegladalam strone wmawiajac sobie, ze na pewno nic nie chce... I tak zniknela mi wisniowa 3,6... i 4,2... wiec sie teraz zestresowalam i kupilam
W sumie chyba najbardziej mi sie podobala waniliowa, ale szacuje, ze w lecie moje dziecie bedzie juz wazylo >10kg, a ona mi sie wydaje idealna wlasnie na te pore roku... ale i tak wszystkie koronki piekne, marzyla mi sie jakas, odkad pierwszy raz je zobaczylam![]()
Mist: mam waniliowa kółkową więc jakby coś to mogę udostępnić w zamian za wiśnie jak obie Heleny podrosną
na szybko z telefonu
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
jestem nie doświadczona w te klocki...czym się objawia ten drugi gatunek?
no nic to zakupiłam chuste
Ostatnio edytowane przez Gina ; 04-01-2014 o 13:07
tyle że wanilia z bambusem, reszta sama bawełna
mi też skradli wiśnię 3,6 - szczęśliwie inne bardziej mi się podobają, więc mega żalu nie mamoże w końcu jakieś przez foruma uda się potem odkupić, bo kiedyś pytałam, to zero odzewu...
edit: ale wymiotło te chusty, żadna xs się nie ostała i koronki tez już tylko M...
Ostatnio edytowane przez martaj ; 04-01-2014 o 15:21
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
też się skusiłam na statki![]()
Szkoda, że już nie mam kogo nosić... Ale kupiłam pawików na prezent![]()
A. 2004, J. 2010
kurcze wczoraj nie miałam jak wejść i wszystko co chciałam już poszło..
ale może kółkową kupię? Rabat mam z facebooka
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Skusiłam się i ja, choć zastanawiałam się tak długo, że to co chciałam już poszło.
Ale to co wzięłam tyż pikneTaką ma przynajmniej nadzieję.
Gałganka31.10.2011
I ja się skusiałam, na bawełniane statki![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
może lepiej, że ani kasy nie mam, ani z krócizn nic nie zostało...
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
szkoda tylko, że wszystko drugi gatunekCiekawe czy galeony mają dużo błędów... przy tak zaawansowanym wzorze to ja się trochę boję 2gatunku :/
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście