albo granat albo czarny albo szary, chyba zainwestuje... o ile cena bedzie znosna
albo granat albo czarny albo szary, chyba zainwestuje... o ile cena bedzie znosna
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Czy coś o cenie i składzie wiadomo?
Głownie bawełnai z bambusem chyba 2 z 11
![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
faf, jak to zobaczyłam to od razu pomyślałam o Tobie :>
o ja pierdziele, Bruegel na chuście
jeśli inne firmy też pójdą w tym kierunku, to dopiero będzie się działo![]()
Piekne!![]()
och... kolejna zakochana![]()
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
Jednak zmieniam zdaniepo zamotaniu jednak coś widać
, świetny wyszedł ten żaglowiec na takim maluszku w kangurku, widać proporcje dobrali, przemyśleli choć trochę obrazki pod kątem wiązań. Mnie zawsze denerwuje, jak na makiecie coś ślicznie wygląda, a po zawiązaniu okazuje się, że połowy wzoru nie widać, albo jakoś fatalnie się układa, za duży, za ordynarny wychodzi, a na makiecie kusi takie subtelne cuś.
Ciekawa chusta, nietuzinkowa. Śmiem twierdzić, że dużo ładniejsza niż te wszystkie okinami Oschy. Tam jest bajeczka, a tu jest opowieść, coś z pazurem, z charakterem jednak. Mroczne te żaglowce-wędrowce, żaglowce-widmo, te wydęte dumnie żagle, tu i ówdzie poszarpane jakby skrzydła nietoperza, poprzecinane masztami, linami mają coś niepokojącego, coś drapieżnego w sobie... I ta gładka toń, jakby kryła pod lustrem inne życie...
Chusta hipnotyzuje, chce się myszkować wzrokiem po jej zakamarkach.
Turkus najsłabiej wypada wg. mnie, ale te czarno-białe i czerwono-białe rewelacyjnie wyszły.
W plecaku na dużym dziecku będzie jeszcze więcej, będzie co oglądać. Podoba mi się, no! Chyba zaczyna się nowa epoka.
Ostatnio edytowane przez malgos ; 11-12-2013 o 22:06
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Piękna chusta! Tylko jak dla mnie jednak za dużo się na niej dzieje, wolę tradycyjne Oki![]()
piekna niebieskahehe to jak mi maluchy wyrosna z chust to na scianie można ja powiesiec
![]()
Jak ją zobaczyłam, wyrwało mi się głośne ŁAŁ!
Od razu pokazałam ją mojemu M (to jego klimaty są) a on mi na to - no ładna ładna ale ta twoja niebieska jest ładniejsza (ta niebieska to jaskółki jedwabne, i to nie moje tylko pożyczone). No zaskoczył mnie
![]()
Zakochałam się, jest niesamowitaNo i chcę ją mieć. Gdzie można kupić to cudo?
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)