Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Ja chcę mój awatar!

  1. #1
    Chustoholiczka Awatar morepig
    Dołączył
    Mar 2009
    Miejscowość
    Birmingham/UK
    Posty
    3,859

    Domyślnie Ja chcę mój awatar!

    a nie mam opcji wstaw/ dodaj. Mam tylko opcję usuń i bez awatara, czy jakoś tak. ODMAWIAM, chce mieć ryj na forumie

    please

    pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

  2. #2
    Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Dołączył
    Apr 2009
    Miejscowość
    Krapkowice
    Posty
    10,751

    Domyślnie

    A gdzie włazisz że masz takie opcje?

    Ustawienia/Twój profil-edytuj awatar a potem wrzucasz linka/plik i zapisujesz zmiany - tzn u mnie tak jest

    A swój poprzedni usunęłaś czy "samo znikło"?
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015 przytulmniemamo.pl
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

  3. #3
    Chusteryczka Awatar wildhoney
    Dołączył
    Jan 2012
    Miejscowość
    Land of Mordor
    Posty
    2,120

    Domyślnie

    Hm, u morepiga nawet gwiazdek nie ma... może to wyższy poziom wtajemniczenia ;-P
    Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
    One candle left to burn now... before the Darkness comes.

  4. #4
    Chustoholiczka Awatar morepig
    Dołączył
    Mar 2009
    Miejscowość
    Birmingham/UK
    Posty
    3,859

    Domyślnie

    boszzz nie dosc ze nie mam awatarka to jeszcze gwiazdek? aaaaaaaaa
    przez chwile nie mialam tez sygnaturki
    a te opcje szalone mialam w z ien awatar, po prostu :O LOL zawsze bylam inna ;/

    pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

  5. #5
    Chustoholiczka Awatar Wrześniowa
    Dołączył
    Nov 2011
    Miejscowość
    PL
    Posty
    4,951

    Domyślnie

    Podepne się pod ten wątek.
    Czy ktoś ma pojecie jak dodac mam avatar,tak aby wygladal jak zdjecie,a nie jak rozmyte piksele ? Wiem ze tam jest okreslona wielkosc,ale problem w tym ze jak go zmniejszam to wychodza piksele,a jak wrzucam duze to forum je rozmazuje.
    Korzystam z telefonu. Wrzucam i przez tapa i przez przeglądarkę.
    Prezes 2009 Sikorka 2012

  6. #6
    Chustopróchno Awatar zulam
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    11,636

    Domyślnie

    Zmniejszasz po ilości danych czy wielkości wys. X szer.?

  7. #7
    Chustoholiczka Awatar Wrześniowa
    Dołączył
    Nov 2011
    Miejscowość
    PL
    Posty
    4,951

    Domyślnie

    Wys szer. Nie wiem,jak zmniejsza się wagę.
    Prezes 2009 Sikorka 2012

  8. #8
    Chustoguru Awatar dianek
    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    6,324

    Domyślnie

    odkopię
    zniknął mi awatar i nie mam opcji dodania nowego
    wie ktoś dlaczego?
    B. 3/2012

  9. #9
    Chustopróchno Awatar zulam
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    11,636

    Domyślnie

    Spróbuj raz jeszcze, w profilu nie masz obrazka dodanego (znaczy że nie ma całkiem, a nie ze nie widać). Albo wyślij mi to dodam

  10. #10
    Chustoguru Awatar dianek
    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    6,324

    Domyślnie

    no właśnie kiedyś chyba był przycisk żeby dodać obrazek ale nie mogę go znaleźć
    gdzie on powinien być?
    B. 3/2012

  11. #11
    Chustopróchno Awatar zulam
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    11,636

    Domyślnie

    W ustawienia - edytuj awatar (nie w twój profil)

  12. #12
    Chustoguru Awatar dianek
    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    6,324

    Domyślnie

    mam tam tylko
    'Edytuj awatar

    Twój aktualny awatar

    Brak awatara
    Awatar to małe logo wyświetlane obok Twojego nicka.
    Nie używaj awatara Jeśli posiadasz swój własny awatar, wybranie tej opcji skasuje go.'

    brak przycisku zeby cokolwiek wgrac :/
    B. 3/2012

  13. #13
    Chustopróchno Awatar zulam
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    11,636

    Domyślnie

    A piętro niżej nic nie masz?

  14. #14
    Chustoguru Awatar Kreska
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    7,494

    Domyślnie

    Oprocz awatara zniknely tez gwiazdki pod napisem chustoholiczka.
    Ania

  15. #15
    Chustomanka Awatar eM.
    Dołączył
    Jan 2017
    Miejscowość
    Warszawa
    Posty
    1,144

    Domyślnie

    A to "Nie używaj awatara" masz zaznaczone?

    Córka 03.2017

  16. #16
    Chustoguru Awatar dianek
    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    6,324

    Domyślnie

    nie mam nic procz 'zapisz zmiany' i 'wyczyść'

    to zebym nie używała awatara zaznaczyło się samo i nie mogę tego odznaczyć nijak
    B. 3/2012

  17. #17
    Chustopróchno Awatar Karusek
    Dołączył
    Mar 2010
    Posty
    12,198

    Domyślnie

    Może wina przeglądarki? Ostatnio na stronie jednego sklepu nie działały mi niektóre zakładki w Explorerze a żadnego problemu nie było w chromie
    2 + 7 (2005-2018)

  18. #18
    Chustomanka Awatar eM.
    Dołączył
    Jan 2017
    Miejscowość
    Warszawa
    Posty
    1,144

    Domyślnie

    To pewnie przez to nie masz tej drugiej opcji "Użyj własnego awatara". Tylko ciekawe czemu nie można tego odznaczyć. I właśnie, gwiazdki też zniknęły.

    Córka 03.2017

  19. #19
    Chustoguru Awatar dianek
    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    6,324

    Domyślnie

    no właśnie nie mam tej opcji

    wyczyściłam ciasteczka, sprawdziłam na firefoxie, chromie IE i na 2 komputerach i telefonie - wszędzie to samo :/
    B. 3/2012

  20. #20
    Chustoguru Awatar dianek
    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    6,324

    Domyślnie

    naprawilam

    zepsulo sie jak zmienilam adres email na nowy
    wrocilam do starego i wszystko zaczelo dzialac
    B. 3/2012

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •