Moje się suszą
Moje się suszą
jeszcze na forum nie pisałam, że to najgorszy chustowy tydzień w moim życiu.
Płaciłam za róże paypalem (2x size 7) i dzisiaj poprosiłam o tracking, bo coś długo idą do mnie.
Okazało się, że wcale wysłane nie zostały, i nie mają nic dla mnie. Czekałam, łapałam, opłaciłam szybko. I nic nie będę miała....
Koszmar, to już nie jest poważna firma, dno.
Z tego co czytam na grupie to kilka osób tak zostali po traktowanych :/ porazka
ale ja w drzwiach niemal na kuriera czekałam, a Osza nawet mi nie dała znać, że coś nie tak!!! Dopiero dzisiaj mi kasę zwrócili, jak zapytałam o co chodzi, czemu nie ma ich jeszcze, jak można mieć taki burdel?! Brak słów.
Poza tym, ja opłaciłam invoice jak jeszcze wszystko wisiało na sklepie.... I potem dobre kilka h wisiało....
Oni po prostu zapomnieli o mnie.
Współczuję, jestem ciekawa, kiedy by zauważyli, że jednak o kimś zapomnieli, że mają za dużo pieniędzy... porażka!!!
niezbyt szybko jeśli w ogóle, teraz próbują się doliczyć oki ..
Przykro mi Marciula
Ja nic złego nie mogę powiedzieć. Kupowałam róże ale prosiłam, żeby mi odłożyli, bo mają jakiś problem z moim adresem i mi chusty od nich nie dochodziły (długa historia) do czasu, aż się sprawa wyjaśni. W międzyczasie złapałam kółkową oki sia, ale z ramieniem zakładkowym, a wolę proste. Zapytałam więc, czy jest możliwa zamiana na taką z prostym i czy mogą wysłać razem z różami (bo już z adresem jest ok). Wymienili, dostałam potwierdzenie wysyłki i zwrot różnicy (bo opłaciłam podwójnie wysyłkę róż i oki), czyli wszystko git. Tylko ja płaciłam kartą, a z tego co czytałam, problemy miały te dziewczyny, które płaciły przez PP.
Marciula, uściski pocieszenia...
Mam nadzieję, że to Ci się przydarzyło pierwszy i ostatni raz.
Ja płaciłam kartą jak Margaretka i też wszystko ok. Ale i tak wchodziłam co chwila no konto, żeby zobaczyć, czy już kasę ściągnęli i dopiero to mnie uspokoiło...
(wręcz paradoksalnie ucieszyło zamiast zasmucić, że tyle kasy poszło na szmatę... ehhh chustoholizm rządzi )
Marciula, bardzo nieladnie i nieprofesjonalnie. Mam nadzieje, ze na fejsie im troche kobietki nawrzucaja, a oni przeprosza gesto i zadoscuczynia jakos.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
No to cie udobruchali
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Ok, zachorowałam na róże. Konkretnie Capulet. Ma je jeszcze któraś z Was? Przyznać się
Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Trójeczka mnie nie urządza, czwórka też nie - no, chyba że ma 4 metry. 5 i 6 byłyby ok.
W takim razie gadaj, kto ma
Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.