Az tak nieswiezej nie widzialam
Jest 2 i 3, nawet kontrolnie wrzucilam do koszyka trojke, ale przy "placeniu" sie wycofalam.
Az tak nieswiezej nie widzialam
Jest 2 i 3, nawet kontrolnie wrzucilam do koszyka trojke, ale przy "placeniu" sie wycofalam.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
ehh... a mi się nie udało kupić
jak komuś będzie z nią nie po drodze, to bardzo proszę o pamięć
Do mnie dotarły dziś róże. Są śliczne. Niestety zdjęć nie mam gdyż za oknem szaro buro i leje deszcz więc światło kiepskie,poza tym moja Zuza gorączkuje i nie bardzo nawet miałam jak chwycić za aparat. Obiecuję nadrobić jutro.
Moja 7 mierzy aż! 5,62 przed praniem. Chusta pod względem grubości jest identyczna jak róże nova, czyli idealna
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
zoana - ale Ci zaaaazdroszczę, że już je masz... ulituj się i fotki wrzuć czym prędzej
cudna chusta "Zazdraszczam" posiadaczkom
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Dobra fotek kilka jest. Ale powiem wam,że cholernie ciężko jest uchwycić ten kolor.To fiolet taki jak w juliet ale niebieski powoduje,że całość wygląda bardziej jak śliwka.Są cudne!Na zdjęciach z Nova i Hera.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
przepiękne !!!
nova również
Aniu dzięki za zdjęcia ale śliczne, teraz to się dopiero nie mogę doczekać
Przyszła i moja, przyszła, przyszła.... *lata po pokoju jak świrnięta*
Pomacałam (szok, że jak na wełnę taka delikatna!) i uprałam. A teraz znów czekam...
aż wyschnie... i motamy!
Wiesz, chyba nie.
Wydaje mi się, że inne niż Prunella. One są ciemne, intensywne. Bardzo dużo niebieskiego. Niebieski ma taki delikatne melanż. Nie jest kolor jednolity. Miękkie i takie tylko delikatnie szorskie. Zupełnie inna wełna niż w Starto Aequus.
Obie strony b. ładne. Może nawet lewa czyli fiolet na niebieskim bardziej mi się podoba.
Na pewno rzecz gustu, jak zawsze, ale dla mnie piękna.
Na moim ekranie najbardziej podobny kolor jest na fotkach zoany na żywo, zwłaszcza na ostatniej.