do mnie dotarły rękawiczki, są śliczne, milutkie i mięciutkie, nie za grube idealne
dziękuję![]()
do mnie dotarły rękawiczki, są śliczne, milutkie i mięciutkie, nie za grube idealne
dziękuję![]()
Kupiłam u magnolii długie gatki i rękawiczki. Wszystko cudne, zdjęcie gatek "w akcji" jednak musi poczekać do jesieni bo zle pomierzylam i sa za długie. Ale dobrze sie składa, bo wiosna w tym roku przyszła szybko
Dziekuje!
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Wreszcie mogę coś napisać o ubrankach od Magnoli, bo wcześniej tylko wspaniałości rękawiczkowej doświadczyłam. Otóż ubranka są cudowne!!! Wykonane z taką starannością, a przy tym finezją, aplikacje są gustowne, a wełenka chmurkowo mięciutka.
Gdy rano się budzimy już z ekscytacją myślę w co ja dziś ubiorę Oleńkę. Każdy detal w tych ubrankach zadziwia. Nawet taka drobnostka jak to, że gdy napka nabita jest na żółtym ściągaczu, to ma kolor żółty, a gdy tło zmienia się w błękitek już błękitna napka się ukazuje oczom zachwyconego podziwiacza
Nie, no to jest boskie![]()
Jak to mówię - z córką starszą zawsze siedzimy i niuniamy do tych ubranek: "niu niu , popatrz jakie śliczne"![]()
Zosia (kwiecień 2006 r.), Oleńka (kwiecień 2013 r.)
Me starsze dziecię ma dwie pary alladynek, kalesonki i koszulkę, młodsze - skarpeciochy do chusty, a ja - rękawiczki i wszyscy jesteśmy baaardzo zadowoleni. Miękkie, uszyte z wielką starannością, proporcjonalne - polecam! Janka co chwilę ktoś pyta: skąd masz takie fajne spodnie?![]()
Jestem zakochana w ubraniach MagnoliiStarannie wykonane, przepiękne połączenia kolorów, genialne aplikacje. Jest tylko jeden minus - ubrania uzależniają, ledwo dostałam uszyte ciuszki, a już mi sie marzą następne ....
![]()
Potwierdzam - totalnie uzależniają
Niezależnie od tego czy się jest świeżo po zakupach czy upłynął jakiś czas - chce się więcej![]()
Zosia (kwiecień 2006 r.), Oleńka (kwiecień 2013 r.)
Cudowne. dopracowane w kazdym detalu. starannie wykonane pomyslowe. Same och i ach <3<3<3<3<3
F. 04.2013![]()
H. 01.2015
Właśnie po przymierzałyśmy zestaw zamówionych cudeniek, które dzisiaj przyszły.
Mogę tylko potwierdzić zdanie przedmówczyńWszystko dopracowane, z pomysłem. Oryginalne połączenia kolorów. Nie możemy się doczekać noszenia...
Na razie na pierwszy ogień poszedł śpiworek i Zosieńka już w nim śpi
Dziękujemy!
Dzisiaj przyszly do nas ciuszki od Magnolii!!!Ah, ah, tak jednym slowem to- przepiekne!!!
od razu co zrobilam to oczywiscie przymierzylam wszystko na zuzce, no musialam te cudnosci na niej zobaczyc
Leza bardzo dobrze, ze sporym zapasem, ale to efekt zamierzony. Precyzyjne wykonanie. Sliczne kolory. Mieciutkie. Oryginalne. Super aplikacje. Uzalezniajce..bo kolejne pomysly juz w glowie
Juz sie powtarzam, ale zazdroszcze coreczce, bo sama chcialabym takie miec
DZIEKUJEMY!!!
i my mamy już swoje. Nie mogę się na nie napatrzeć, są prześliczne
, wykonane bardzo precyzyjnie, z bardzo dużą dbałością o szczegóły. Kolory znakomicie połączone, aplikacje cud-miód. Moja mama nie mogła uwierzyć że materiał pochodzi z secondhandów.
Już myślę co zamówić kolejnym razem (a lista ta "niestety" rośnie)
Magnolio -jesteś genialna![]()
lipcowe: 2009 i 2013
Alladyny sprzed wielu tygodni w końcu w użyciu.
Staranne uszycie, rewelacyjna aplikacja,ktora sporo czasu i pracy zajęła, bo prawie wzdłuż całej nogawki i złożona z wielu elementów(dłuuuga gąsienica)-każdy detal wykończony z najwyższą starannością. Świetnym rozwiązaniem jest wysoki ściągacz w pasie - grzeje nery nawet przy ekstremalnych wspinaczkach po drabinkach i ciągłym schylaniu, kiedy przy standardowych spodniach plecy świeciłyby już dawno golizną. Wywijane ściągacze przy nogawkach zapewniają z kolei możliwość sporej regulacji i rosną razem z dzieckiem-myślę, że jest szansa na ogarnięcie nawet kilku skoków rozmiarowych.
Jak ktoś się zastanawia czy warto to traci czas-lepiej od razu ustawiać się w kolejce i obmyslać ile i jakich par zamówić![]()
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
My też mamy te cudowne arcydziełasą prześliczne !!! wszystko dokładnie przemyślane świetnie połączone kolory. Bardzo ładnie uszyte, uwielbiam je
![]()
fajne jest to że ubranka są bardzo uniwersalne pasują na teraz ale patrząc na nie posłużą bardzo długo
dodatkowo Justyna jest super sprzedawcą i fantastyczną osobą zawsze doradzi
bardzo dziękujemy![]()
Lidka 29/10/2010i dwa aniołki
Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899
Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914
Wczoraj doszły ubranka od Magnolii. Kolejny sezon za nami, kolejny przed nami
Uwielbiam ciuchy od Magnolii, zawsze jestem spokojna , że będą świetnej jakości, ciepłe i śliczne
Mamy już alladynki, płaszczyk, kamizelki rozpinane i nie,legginsy, koszulki, piżamki, baggy, rękawiczki, czapki, szaliczki itp
Obkupujemy swoje i inne dzieci, no i ja się nawet ostatnio załapałam na rękawiczki
Pozdrawiam i gorąco polecam!
i do nas dotarły "magnoliowe" wełenki! na razie różne drobiazgi, bo do kolejki ciężko się dobićale rękawiczek to mi już nawet teściowa zazdrości
poza tym mamy 2 pary "bezkolejkowych" spodni bawełnianych, które zachwycają wszystkich, nie tylko nas, są superowe!
a najbardziej jestem fanką nakładanych kieszonek! w każdej wersji są wręcz cudne!![]()
Do nas też już dotarły ciuszki - i są zachwycające!
Wszystkie, bez wyjątku.
Wykonanie - wiadomo, profesjonalne.
A kolory i ich połączenia - po prostu mistrzostwo!
I choć na zdjęciach wyglądają świetnie, to nic to w porównaniu z tym, jak się je zobaczy na żywo.
Wszystkie (na raz) zostały natychmiast przymierzone i był problem z nakłonieniem do ich ściągnięcia
![]()
A więc i ja po ponoszeniu ciuszków dodam swoją ocenę.
Zamówenie nasze zostało zrealizowane w maju, więc już kawał czasu temu, ale powiem szczerze, że przez cały ten czas nosimy ubranka od Magnolii (no może poza czapką i chustką na szyję w lecie).
Nie mamy ich wiele, bo 2 pary spodenek-otulaczy, koszulkę z cieńszej wełny i wspomniany komplet: czapka + chustka.
Zacznę od początku. Spodenki miały posłużyć na najbardziej wymagających nawierzchniach rzec można, bo nasza Marysia właśnie zaczynała etap pełzania, raczkowania, pokonywania różnych barier. W związku z tym, że nie lubimy nudy, to najczęściej nawierzchnią do przechadzek Marysi była po prostu nie tylko podłoga w mieszkaniu, ale i trawa i ziemia, i chodniki i mokre liście oraz kamienne murki i piaszczyste plaże. Słowem, spodenki przecierały szlaki wszędzie. I choć po tak intensywnej eksploatacji gdzieniegdzie na łatach i w jednej nogawce od środka pojawiły się przetarcia w wełnie, to po zacerowaniu tych miejsc a docelowo po naszyciu nowych łat wiem, że spodenki i koszulka posłużą nam jeszcze co najmniej drugie pół roku (naszycie nowych łat na spodniach w miejsce starych planuję wykonać zakresie własnym).
Niestety nie udaje mi się załączyć zdjęć, ale może później coś z tym zrobię![]()
ja kupiłam rękawiczki sobie i swoim córkom i jestem nimi zachwycona - to najlepsze rękawiczki jakie miałam na rękach oraz moje córy,
wczoraj 30 minut robienia kul ze śniegu i ręce po powrocie do domu były naprawdę bardzo ciepłe
piękne kolory i profesjonalne wykonanie
Alicja X.2011 Olga XI.2013