A ja mam bardzo dużo od Magnolii, wszystko uwielbiam![]()
A ja mam bardzo dużo od Magnolii, wszystko uwielbiam![]()
A ja powiem tylko,że gdyby Magnolia uszyła taki mój rozmiar i nie wyglądałabym w nim przygłupioto bym z tyłka nie ściągała
perfekcyjne wykonanie! bardzo ,ale to bardzo sie podoba
![]()
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
jestem na razie szczęśliwą posiadaczką rękawiczek od Magnolii, ale pewnie jeszcze kiedyś dołączę tu z recenzją innych elementów garderobyrękawiczki są starannie uszyte, mają bardzo gustownie dobrane kolory, mimo że dużo używane, wciąż jak nowe
no i wielki plus za świetną ideę powtórnego wykorzystania ciuchów! dziękuję
![]()
Od Magnolii mamy rękawiczki - ja i Franio.
Są świetnie wykonane, ciepłe, miłe, po prostu super
A co najważniejsze podobają się Synkowi, bo do tej pory próbowałam mu tej zimy już chyba trzy różne rodzaje rękawiczek na ręce wcisnąć i zawsze kończyło się stanowczym NIEEEE
Teraz o rękawiczki od Magnolii sam się upomina
No i czekamy wkolejce na kolejne wełniane cudeńka![]()
My mamy juz ładna kolekcję![]()
2 bluzeczki, 3 pary spodni, rękawiczki dla każdego, 2 czapki a dla Józia czekają śpiworek, skarpety i czapeczkiUwielbiam magnoliową dokładnośc, dbałość o szczegóły, wykonanie! Ubranka używamy całorocznie ( latem spodenki i bluyzeczki idelanie sprawdziły sie jako piżami pod namiotem jak było zimno)
Mam ciągły aptetyt na więcej i więcej
![]()
do nas dotarły też pierwsze akcesoriaSzczególnie w rękawiczkach fantastycznie wygląda łączenie różnych wzorów, których normalnie nie miałabym odwagi łączyć. No i oczywiście sławetne skarpety dla chuściocha. Piękne kolory i mega cieplizny
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
Mam rękawiczki od Magnolii- w taka pogodę jak znalazł (-8 w dzień). Bardzo starannie uszyte, mięciutkie.
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
Wrzucamy zdjęcia chłopaków zadowolonych ze swoich czapek.
![]()
Maks robi furorę w przedszkolu
Niezbyt lubiłam jednopalczaste rękawiczki, ale te..., ciepłe i miłe i wygodne.
Ostatnio edytowane przez MamaMaksa ; 04-02-2014 o 22:54
Od 3.11.2013 mama już nie tylko Maksa, ale i Adasia.
Niedawno miałam kolejna "dostawę" ubranek od Magnolii.
Nowością sa u nas rękawice, które są cuuudownie ciepłe, tak, że nawet mi- zmarźluchowi maxymalnemu jest w nich ciepło!
Czapy, gacie, długie i krótkie sa u nas w nieustannym użyciu.
Uwielbiam gust Magnolii, która w ciekawy sposób łączy barwy, a ubranka szyje z niesamowita wprost starannoscią!![]()
Ja mam przecudne rękawiczki - piękne kolory, perfekcyjne wykonanie. Żadne "sklepowe" się nie umywająPolecam!
![]()
od magnolii mialam tylko otulacze. zdecydowalam sie na skarpetki. no i rewelacja,dzieki. boje sie ze na skarpetkach sie nie skonczy..
Przyszła do nas kolejna paczuszka i znowu jesteśmy zachwyceni - ubranka dopracowane w każdym szczególe, mięciutkie, fachowo i niezwykle starannie uszyte, kolory świetnie dobrane. Mamy gatki krótkie i długie, alladynki, spodenki, dwa sweterki z aplikacjami, dwie pary rękawiczek i dwie kamizelki z kapturem i misiowymi uszami. I chcemy więcej!![]()
I ja się dopisze do zachwytów magnoliowych, jako posiadaczka obecnie rękawiczek dla siebie i córci.
Mam te z ciepłą warstwą i gdy się w nie zapakuje, to przeżywam taki moment błogostanu i gmeram palcami z rozkoszy w środku ciepłego wdzianka na dłonie.
Zawsze ręce miałam zimne, bom zmarzluch, a teraz - no way.
Kolory mam superaśne - takie radosne i to mnie w tym wszystkim tak kusi, by stać w dłuugiej kolejce do dalszych wełnianych cudeniek. Staranność szycia - niesamowita.
Nie mogę doczekać się na więcej.
Zosia (kwiecień 2006 r.), Oleńka (kwiecień 2013 r.)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
do nas wlasnie dotarla przesylkadziewczyny zawsze pisaly,ze rzeczy ladniejsze sa w rzeczywistosci i moge tylko potwierdzic,ze zdjecia nie oddaja uroku ciuszkow. a jak jeszcze ubierze sie w nie malego modela/modelke to czlowiek napodziwiac sie nie moze.
zreszta sama ilosc chetnych na ubranka swiadczy o marcecieszymy sie,ze udalo nam sie zalapac i mamy cos z forumowego 'must have'.
Idziaszek 2011, Teos 2013, Witus 2016, Jagusia 2018