Czy ktoś je miał/ma? Jak się sprawują?
Czy ktoś je miał/ma? Jak się sprawują?
Ostatnio edytowane przez spinek ; 10-02-2015 o 21:47
posiadam, próbowałam założyć 2-tygodniowemu noworodkowi (dziewczynka, obecnie ok 3700g, nóżki szczuplutkie) z małym wkładem. Szału ni ma, odwłok jakiś spory, leżała i miałam wrażenie jakby pupa była wyżej, niż głowa. Pieluszkę miała na sobie może 20 minut, przesikała na wylot, znaczy się, bokiem wyciekło. Wkład prałam wcześniej 3 razy, żeby nabrał chłonności. Zakładanie pieluszki wygodne, chociaż te napki od skóry na brzuszku jakoś średnio mi się podobają.
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
No to kiepsko, bo właśnie kupiłam taki zestaw http://allegro.pl/bobolider-newborn-...516004636.html i miałam nadzieję, że będą ok. Tzn, mam w razie czego na początek 17 formowanek noworodkowych i otulacze, ale sądziłam, że te też się nadadzą. Czyli te podwójne gumki przy nóżkach i tak nic nie dają? A wkład zakładałaś ten mały czy ten duży? Ogólnie wyglądają na zdjęciu jakby nie robiły wielkiej pupy, jest aż tak źle? Jak w porównaniu z innymi? W innych też pupa taka duża?