poczytaj ten watek - toz to wlasnie o tych chustach;)
Wersja do druku
marlei: bo ona po praniu ciut zesztywniała, a zlamana dobrze nie była to fakt, ale była mega miękka w porownaniu do dechy - czarnego paisleya którego kiedyś miałam. Ja czekam i czekam na brązowego paisleya...
Czy poniesie???? Nawet 30 kg spokojnie!
Mam tego typu róziową i jest ch... mocna :thumbs up: Może być co najwyżej trochę sztywna :ninja:
a jak chcesz to mam jeszcze niebieska;)
moze tu sie skusisz;)
http://allegro.pl/chusta-bebelulu-ra...750046392.html - nie moja aukcja, ale bardzo tanio, wiec jak ktos potrzebuje:)
Swoją drogą, to dziwne trochę, że w porównaniu na przykład do LL to cenu bebelulu są tak atrakcyjne...
No ale mam nadzieje że zostanę wielką fanką tej chusty... i może wtedy brąz też kupię :)
Do mnie wczoraj dotarla bezowa w kwiaty:mrgreen:, juz wyprana, wyprasowana i wlasnie otula mojego spiacego maluszka;)
Musze powiedziec, ze nie byla to milosc od pierwszego spojrzenia:hide: ale teraz zamotana, nabrala tagiego :hmm: trojwymiarowego wygladu:love: No i moge powiedziec, ze jest piekna:lol:
Kupilam ja na angielskim ebayu:) i nawet ma metke w dwoch jezykach:shock:
a ja się z tego klubu chyba wypisuję, bo po zakupie 2 storczów nie chcę już rapalu ;p
Ja mam cięzsze dziecko i cycatka nie zachwyciła mnie wcale nośnością ino wyglądem. Zobaczymy jak będzie z paisleyem.
Moim zdaniem nosza rewelacyjnie:mrgreen:, ale ja mam tylko 9 i pol kg do dzwigania, na razie:ninja:... zobaczymy jak bedzie pozniej...
Mnie to zdecydowanie wyglad rapalu skusil do zakupu, bo pasiakow jakos szczegolnie nie lubie:roll: - wiec szukalam czegos innego:) - i znalazlam to cos w rapalu;)
Na razie jestem zachwycona, a pozniej, jak nie sprzedam za ile kupilam (bo niestety w wiekszosci przeplacilam:roll::duh:) potne na torebki, poszewki i inne takie;) Oprocz czarnego:) - bo obiecalam, ze tak nie zrobie:ninja: I chyba za to je lubie jeszcze bardziej:lol:, bo nie szkoda pociac, a torebka bedzie przepiekna:thumbs up:
jedni się wypisują a ja się wpisuje :p
po nowych szarych stworkach twardymi jak decha zraziłam się do chust ale podczas testów LL zobaczyłam co to chusta, miękka chusta i kusiło oj kusiło aby znowu nabyć i próbować :)
no i mam prawie nową fioletową wg mnie niedrogą a jakże miękką :D
próbujemy znowu :ninja:
http://images37.fotosik.pl/980/0fbc6845ccf7fdebmed.jpg
bunia :thumbs up:
bo w takim przypadku dobrze mieć super złamaną chuste... ja jestem mocno zaskoczona jak cienka i nowa szara rapalu jest lejąca - inna niż te starsze chusty
też się z tym zgodze a na starszaki to najlepsza chyba ta z tym meszkiem i to taka dobrze złamana. a i dobrze zamotane inne też dadzą rade:thumbs up:
właśnie cena...niby duża ale tak przeliczając na na rok i miesiące noszenia to ile za chuste wyjdzie?? może ok 12 zł/miesiąc ;):hmm: - dobra cena...a i sprzedać kiedyś można :)
ślicznie:applause: