Zobacz pełną wersję : A Tosbę ktoś ma?
Tak z ciekawości pytam.
Bo mogę zamienić Mandalinę z lnem na Tosbę, tyle że krótką (co akurat nie jest złe ;) )
Ta Tosba to był jakiś preorder?
A jaki kolor? Kamila miała z tego co pamiętam, nawet się zachwycałam :rolleyes:
A jaki kolor? Kamila miała z tego co pamiętam, nawet się zachwycałam :rolleyes:
Czarno -niebieska (a są jakieś inne wersje? ;) )
Ja jestem nieobyta z Kokadi (jak to stara didymosiara :P )
Różne są, wybór prawie jak gwiazdek :)
One są długie cięte, moja 5 ma 4.44 po praniu. Ja bym się chyba zamieniła. Mandalina Ci się znudziła, to spróbuj czegoś nowego ;)
Różne są, wybór prawie jak gwiazdek :)
One są długie cięte, moja 5 ma 4.44 po praniu. Ja bym się chyba zamieniła. Mandalina Ci się znudziła, to spróbuj czegoś nowego ;)
a Ty się przypadkiem nie chcesz wymienić? :ninja:
Bo ja lubię wełnę :mrgreen:
Mandalina w wersji 6 miała ponad 5 metrów więc widzę, że to taka ich przypadłość.
No nic, idę się gapić na Tosby. Fajny wakacyjny klimacik mają. Chociaż żal mi tej mojej mandalyny trochę :duh:
Taa już mnie mąż gania za fhi, że z syna córkę robię, drugiej różowej chusty by mi nie darował... :?
A Tosba w jakim rozmiarze? :ninja:
Fabianowa masz Tosbę? i nie chwalisz się?:ninja:
Fabianowa masz Tosbę? i nie chwalisz się?:ninja:
Nie, ja mam owce :P
Ja nie mam, ale od kilku dni zastanawiam się czy nie kupić bo piękna jest :) Tylko cieniutka, ale dla mnie w obecnej sytuacji to akurat plus...
Taa już mnie mąż gania za fhi, że z syna córkę robię, drugiej różowej chusty by mi nie darował... :?
A Tosba w jakim rozmiarze? :ninja:
długa 3
Ja nie mam, ale od kilku dni zastanawiam się czy nie kupić bo piękna jest :) Tylko cieniutka, ale dla mnie w obecnej sytuacji to akurat plus...
no właśnie boję się, że mi nie poniesie :-|
córa waży tyle co wróbel, ale ja mam wymagające ramiona :bduh:
No i złamałam się i mam :hide: