Zobacz pełną wersję : AMITOLA DIAMOND
sensibileanima
02-10-2012, 19:39
aaaaaaaaaa :love::love::love::love::love::love::love::love:
chcę to :cryy::mighty::cryy::mighty::cryy::mighty::cryy::m ighty::cryy:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557152_429435983781418_1807943040_n.jpg (http://www.slingomama.nl/en/girasol-exclusive-from-slingomama/1479-girasol-amitola-diamond.html)
rafandynka
02-10-2012, 19:43
ale piękna :beat:
ŚLICZNA!!!
:love::love::love::love::love:
sensibileanima
02-10-2012, 19:46
:beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat:
nie dość, że Amitola Azarfan, to jeszcze diamentowa
:beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat: :beat:
cudna :beat::beat::beat::beat::beat::beat:
Jaka piękna:heart::heart::heart:
jak dla mnie amitola zyskuje w rzeczywistości, ale ta tu... jeszcze większy bladzioch niż zwykła.
justyna_m
02-10-2012, 20:46
:hmm:
uff.
za duzo dobrego.
jak dla mnie.
albo diamond, albo paski :)
brumhilda
02-10-2012, 20:56
jak dla mnie amitola zyskuje w rzeczywistości, ale ta tu... jeszcze większy bladzioch niż zwykła.
właśnie, właśnie jakoś traci na urodzie w tym wydaniu
bledzizna, ale śliczna przy tym:)
Też dzisiaj widziałam gdzieś w necie. Na szczęście mnie nie rusza w przeciwieństwie do innych Girasoli :lol:
wg mnie robi wrażenie ::)
Jacuszkowa
02-10-2012, 21:26
uff.
za duzo dobrego.
jak dla mnie.
:thumbs up: też tak pomyślałam :)
Podoba mi się... i pomyśleć że ja kiedyś nie lubiłam pasiaków..
A ja mam diamentową tęczę girasola i jest to moja ukochana chusta - jest po prostu zjawiskowa :love:
Taki słodziak z tej chusty, cukiereczek - a ja raczej powinnam unikać słodkości.
margaretka
03-10-2012, 10:17
A ja mam diamentową tęczę girasola i jest to moja ukochana chusta - jest po prostu zjawiskowa :love:
Zgadzam się w 100%:)
Ta amitola też jest cudna, chyba nawet bardziej mi się podoba, niż pierwowzór.
uff.
za duzo dobrego.
jak dla mnie.
Zgadzam się w 100%! :thumbs up: Reput?:ninja:
justyna_m
03-10-2012, 11:11
Zgadzam się w 100%! :thumbs up: Reput?:ninja:
przepraszam, nie ogarniam reputow i ta fala zupełnie mnie omija :), ale bardzo cie lubię.
Cieszę się :)
Reputy są m.in. na takie okazje! :hey:
sylvetta
03-10-2012, 11:41
A mi sie podoba....Taka zimowa troche. Do tego jakis fajny jasny kozuszek i poooooooszłabym po śniegu.
Tak tak - widzę się w tym, wyraza mnie to, wyraza.
Ale cudeńko kurcze chciałabym taką i moja Zuzucha tez by się w niej elegancko prezentowała.
przepraszam, nie ogarniam reputow i ta fala zupełnie mnie omija :), ale bardzo cie lubię.
Justyna_m - moge zapytać, co to za chusta w twoim avatarze? Gorasol - to jasne :-DDD ale który?
jadorota
19-01-2013, 22:18
AMitola to moje niespełnione marzenie chustowe, ale diamond do mnie nie przemawia. Tak jak dziewczyny pisały, za dużo tego dobrego :)