Zobacz pełną wersję : A co z didkiem Chiara?
Czemu jej nigdzie nie ma ? Wie ktos cos na ten temat ?
A nigdzie, to znaczy gdzie?
Nymphadora
15-01-2009, 22:46
masz na mysli ta biala chuste do farbowania?
na stronie Didymos jest
zwykly pasiak tylko ze bez pasków
no np. na chustomani, na guga-gaga tez nic i ogólnie jak sobie wpisze w googlach " d..chiara" to tez sie nie pokazuje wiele wątków na chustach tez nic nie ma o tym tylko tyle ze ktos farbował no a mnie chodzi o to zeby sie o niej cos wiecej dowiedziec i chociazby zobaczyc ja z bliska na fotkach jakis .....czy nosi sie dobrze
Sporo chust mamy na zamówienie, Chiare przez ponad rok sprzedałąm JEDNĄ, więc chyba nic dziwnego,n zę się w nią nie zaopatruję. Ma splot jak wszystkie pasiaki didkowe, bo to pasiak bez pasków (coś jak Jim). Nosi dobrze.
(Zdjęcia może posiadac tulipowna)
Jeśli dobrze pamiętam, no chyba że coś się zmieniło, to chustomania didków nie ma :? Jest bodajże u Didka na stronie, a jeśli jest tam to można zamówić u Petisu ;)
a czemu WY dziewuchy nie spicie :twisted: tylko mi tu odklikujecie i ja zamiast spac to siedze i czytam coscie tam napisały .A co do chusty to sie chciałam popytac bardziej doswiadczonych bo mam jedna na oku ale chce miec 100 % pewności ze bedzie ok bo poki co macac nie mam jak bo rodzic bede me dziecie 19 stycznia podobno :) no a pozniej nie wiem jak bedzie i dlatego po necie grzebie zeby ja na fotkach zobaczyc a tu nic :omg:
Ale jaką ? Chiarę? W oryginalnym kolorze?
Linda miala chiare. jednakowoz Linda jest teraz poza zasiegiem internetowej pajeczyny.
Ze wzgledu na moja chorobe (chodz dzisiaj czuje sie znacznie lepiej :D ) przesunelismy wyjazd o jeden dzien.
Tak, farbowalam dwie chiary, bardzo fajne chusty do farbowania :D
tak biala do farbowania ! wiem juz od Lindy ze sie dobrze farbuja a czy rowniez dobrze noszą? np czy na lato bedzie dobra no bo jeszcze sie chyba soon storczyk Anna pojawi u nas .
Ja generalnie lubie pasiaki didka (a chiara to pasiak bez pasow), nosze w farbowanym Tomie mojego 21 miesiecznego synka. Storch Anna chyba ciut lepiej nosi niz didek pasiak. Roznice w chustach zauwazysz dopiero przy 10 kg dziecku.
Ale chiara ma te przewage, ze mozesz na dowolny kolor ufarbowac, na jakis letni na przyklad :D Chiary nie trzeba dlugo lamac, wg mnie krocej niz storcha pasiaka.
Dzieki LINDA i o to mi chodziło :fire: a jak juz kupie ta Chiare co mam na oku to do Ciebie napisze bo nie chce nic zapeszac :)
Bede trzymac kciuki, zeby ci sie udalo kupic te chiare!
Podbijam wątek:), bo noszę od paru dni w mojej chiarze (nie wiem jak poprawnie nazwę odmienic:roll:
) i mam wrażenie, że ona ma świetną nośnośc a tego się nie spodziewałam;) Bardzo wygodnie nosi mi się mojego dwuletniego kawalera;)
Ciekawa jestem czy pozostałe uzytkowniczki mają takie samo wrażenie:ninja:
green_naranja
30-08-2010, 22:31
ja kupilam chiare i bede ja farbowac ghradacyjnie:)
ale, mala uwaga-ona NIE JEST biala!
ma taki hm, "naturalny" lekko bezowy kolor, wiec jak ktos szuka bialej chusty , to niech chiary nie kupuje.
Podbijam wątek:), bo noszę od paru dni w mojej chiarze (nie wiem jak poprawnie nazwę odmienic:roll:
) i mam wrażenie, że ona ma świetną nośnośc a tego się nie spodziewałam;) Bardzo wygodnie nosi mi się mojego dwuletniego kawalera;)
Ciekawa jestem czy pozostałe uzytkowniczki mają takie samo wrażenie:ninja:
tulipowna baaardzo chiare chwalila,ja tez na swoja czekam coby ja zdegradowac i potestowac:)
potwierdzam - chiara nosi świetnie i w ogóle nie sztywnieje w farbowaniu.
nosi świetnie - POTWIERDZAM :), moja Zoche jak miała dwa tygodnie właśnie zamotałam w chiarę i ogólnie uczyłam się na niej wsjo wiązać, dociąga się ekstra, jak jest złamana to mimo farbowania jest mięciutka i miła w dotyku, jak dla mnie chusta na 5+
potwierdzam, chiara jest rewelacyjna
ale niefarbowana jest niestety wstretna, przynajmniej dwa okazy ktore mialam mialy okrutny "kolor" (jak dla mnie)
no taki troszkę bandażowaty ;)
brudny bandaz (znaczy sprany) ;)
teraz za to sa piekne ;)
pati291, a masz taką naturalną czy farbniętą?
chiara mnie kusi ale czasu na farbowanie nie mam.
ja jestem ostatnio cała w ochach i achach na temat nośności didkowych pasiaków, bo zawsze pasków unikałam (uprzedzenie estetyczne) aż zanabyłam iris.
jeśli chiara nosi tek jak didko-pasiak to woooow!
a, jeszcze jedno...
kolor chiary przypomina mi taką bawełnianą surówkę, na studiach na asp malowalismy na tym obrazy (z oszczędności, nie było nas stać na płótno)
i to mi się tak miło kojarzy :)
Mam farbniętą i malowaną;)
Jak zamotałam Damiana to aż się zdziwiłam, że tak lekko mi jest:)
Naprawdę bardzo fajna chusta.
I rzeczywiście biała to ona nie jest. Bandażowy kolor chyba do niej bardzo pasuje;)