Zobacz pełną wersję : no to chwalcie się zdobyczami Donkaczki :)
dziewczęta, proszę do raportu ;).
z jakimi nowymi nabytkami wyszłyście z dzisiejszego spotkania w św.Annie?
chust było duuuużo i niektóre piękne nad wyraz... mnie urzekł didek z konopiami (złamany, cudnie milutki :))! niestety dla mnie za krótki...
Ania z Tulikowa
17-01-2008, 18:21
No właśnie, właśnie co Donkaczka Wam porzytargała???
Kurcze jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań :cry:
na szczęście Kaczucha do mnie też wpadnie :bliss:
ja dostałam oczopląsu, niestety nie przechwyciłam nic, a może na szczęście bo już by mnie chłop zabił :lol:
żałuję tylko że zaraz usiałam uciekać :(
ja dostałam oczopląsu, niestety nie przechwyciłam nic, a może na szczęście bo już by mnie chłop zabił :lol:
hanti, a ja bym na twoim miejscu zwaliła wszystko na zachcianki ciążowe i zakupiła jeszcze przynajmniej ze trzy sztuki...... 8))
hihih spoko powoli teraz pieluchy zbieram :D a przyjdzie jeszcze czas na elastyka i leosia :love: tylko nie wiem czy natur czy turkus :D
dłuższą chwilę patrzyłam dziś na leo natur - piękna chusta...
serafinka
17-01-2008, 20:53
ja dziś byłam w szoku- ale nas było!!!!!!!!!!! i nic do mnie nie docierało!!!!! tylko DonKaczuszke spotkałam po drodze....ale chust nie widziałam...
Ja tez zazdroszcze waszych spotkan, pochwalcie sie chociaz zdjeciami.
dzisiaj się tle działo że nawet nie wiem czy ktoś robił fotki ?? pewnie Vega nas nie zawiodła jako fotoreporter :)
goralica
17-01-2008, 21:21
Vega nie miała aparatu
niezapominajka miała.
wiem, że mi robiła zdjęcia jak pomagałam motać w parisa (kogo???? - wybaczcie, nie zapamiętałam wszystkich!)
mam moje inke i apetyt na wiecej 8))
serafinka
18-01-2008, 14:58
no i gdzie te fotki!!!!!!!!!!!!!!
A ja co prawda nie ze spotkania ale też od Donkaczki :-) Dzisiaj przyszla moja Vicky, jest super. Zdjecia wkrotce.
w Lublinie też DonKaczka zawitała ze swoją wieeelka torba z chustami
super!!!pokazywać dzieczyny fotki w nowych nabytkach