Zobacz pełną wersję : Len u Ellevila
Jade Chili 50/50 bawełna z lnem. Piękna czerwień. To znaczy że wiosna za pasem bo len się pojawia u wszystkich :)
http://www.ellevill.com/users/ellevill_mystore_no/images/311_Ellevill_Designs_Jade_Chilli_1.jpg
info z FB:
http://www.facebook.com/pages/Ellevill-As-Wraps-of-Norway/197825543648456
yanettee
15-02-2012, 10:02
widziałam właśnie na FB, całkiem ładne
Ładne! Chętnie bym przygarnęła:mrgreen:
piękna :) nie wiedziałam że Ellevil robi też lny
macierzanka
15-02-2012, 10:18
pewnie będzie drapać:(
pewnie będzie drapać:(
dlaczego?
a kolor cudniasty!!! energia z tej chusty płynie :)
bardzo ładne, w dodatku nie zara tylko jade, to i nośność będzie niezła :thumbs up:
wildhoney
15-02-2012, 11:29
A co lepiej nosi - zary czy jade?
Śliczny :love: Jednak czerwony to chyba mój ulubiony kolor :mrgreen:
A co lepiej nosi - zary czy jade?
zdecydowanie jade - jest chropowata i bardzo dobrze trzyma. Zary mają raczej kiepską nośność (ale za to piękne kolory :))
Hmmm tu bym oponowała, moja zara aubergine cudnie nosiła, choć faktem jest, że 15kg nie zaznała ale fajna była chropowata, pięknie się trzymała i nic a nic nie wyciagała podczas noszenia.
Ciekawe jaka cena będzie i jakie będą inne kolory:)
cudny kolor :love:
a cene ktoś zna?
Jak by ktoś zamawiał to ja się chętnie podłącze , bo bardzo mi ona sie :heart:
wildhoney
15-02-2012, 12:31
To ja też bym się podłączyła jakby co:)
Piekna:) szkoda tylko, ze sie zrazilam do Ellevil:( No i w zwiazku z tym nie kupie;)
cudne , też bym chciała
tylko cene bym chciała znać ;)
wildhoney
15-02-2012, 12:45
Na stronie jest cena 869,00 NOK za 5, bo 4 nie ma.
Na stronie jest cena 869,00 NOK za 5, bo 4 nie ma.
czyli po dzisiejszym kursie ok 480 zł
wildhoney
15-02-2012, 12:57
Plus przesyłka - niestety nie doczytałam, ile:/
Kolor piękny, fajnie by się komponował z czarnym, ale ja zachorowałam na oberżynę i to ją bym chciała zamówić [bo tripurpla nie ma ;-(]
plus przesyłka 50 zł i do tego jeszcze jak wychwyci urząd celny to 23% czyli wychodzi trochę ponad 650 zł za 5
plus przesyłka 50 zł i do tego jeszcze jak wychwyci urząd celny to 23% czyli wychodzi trochę ponad 650 zł za 5
Przesyłka do Polski jest duuuużodroższa doczytajcie. Opłaca się tylko zamówienie zbiorowe. Liczyła Szast Prast wychodziło ok kilku set zł za przesyłke do Polski.
Zamawiałam ostatni raz w grudniu 2011. Jak przed chwilą się logowałam na swoje konto i wrzuciłam dowolną chustę do koszyka to mam opcję 102 NOK:)
Drożej wychodzi też zamówić dwie chusty jednym zamówieniem niż każdą oddzielnie
Zamawiałam ostatni raz w grudniu 2011. Jak przed chwilą się logowałam na swoje konto i wrzuciłam dowolną chustę do koszyka to mam opcję 102 NOK:)
Drożej wychodzi też zamówić dwie chusty jednym zamówieniem niż każdą oddzielnie
To nie jest tak żle.
Len jest jeszcze niedostępny, w marcu ma dojechać do Norwegii.
Ja płaciłam 70 NOK za wysyłkę do Polski. Moja Zara super nosi, Jade nie znam.
a kolor cudniasty!!! energia z tej chusty płynie :)
popieram:)
Anemonka
15-02-2012, 21:30
cudne kolorki
szkoda że, już nie mam kogo nosić
Przesyłka do Polski jest duuuużodroższa doczytajcie. Opłaca się tylko zamówienie zbiorowe. Liczyła Szast Prast wychodziło ok kilku set zł za przesyłke do Polski.
U Ellevilla nei ma zamówien zbiorowych. Kazda chuste sla osobno. Wysyłka kosztuje ok 50zł własnie. Od sztuki
w newsletterze, który od nich dostałam jest zapowiedź no-cottona
Wraps in linen/bamboo, Paisleys for heavier children; breath and feels cooling when the weather is hot and humid. It encapsulates perfectly and provides a more supportive carry.
brzmi interesująco...
a widziałyście Zare bluez?
http://ellevill.com/ds_product_info.php?products_id=319
wildhoney
24-02-2012, 16:54
Fajna, ale ja się już wyleczyłam z ellevilów ;-P
szast.prast
27-02-2012, 15:30
U Ellevilla nei ma zamówien zbiorowych. Kazda chuste sla osobno. Wysyłka kosztuje ok 50zł własnie. Od sztuki
za nieubezpieczoną przesyłkę. za ubezpieczoną jakieś kilka stów.
A po co ubezpieczona?
Ważne żeby numer nadania był.
A nie lepiej np maminek sprowadzić?
A po co ubezpieczona?
Ważne żeby numer nadania był.
A nie lepiej np maminek sprowadzić?
Przy nowościach to jak kto woli, ale promocje są często tylko dla klienta indywidualnego i wtedy trzeba bezpośrednio:)
Na FB napisali, że za jakieś dwa tygodnie ma być Zara Linen Sugar:) Ciekawe czy inne też będą dostępne wtedy
Rany, jakie szczęście że w zasadzie chustonoszenie za mną. Szczęście w tym przypadku, bo z pewnością bym zaszalała-cudna ta czerwień!!!
Śliczna, a jade samo w sobie jest rewelacyjne!!!
Poważnie się zastanawiam i myślę o kupnie chusty od Ellevill z lnem - bo na lato dobry i nośny.
Zastanawiam się tylko, które rozwiązanie lepsze - 50/50 len i bawełna (Zara), czy no cotton 50/50 len i bambus (Paisley)??? :hmm:
Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie?
Która będzie bardziej przewiewna i która bardziej nośna?:roll: