Zobacz pełną wersję : jeśli nie Amitola to co?
traschka
08-08-2011, 21:45
Dziewczyny pomóżcie proszę. Zakochałam się w Amitoli z żółtym wątkiem ale wszystko wskazuje na to, że nie będzie mi dane jej posiadanie. Obeznane jesteście w chustach, może wpadnie wam do głowy coś innego w tym klimacie? Generalnie chodzi mi o tęczowe pasy. Nie musi to być Girasol choć jakoś te chusty wyjątkowo mnie urzekają:)
Zakłądam, że Xela's Rainbow też jest już niedostępna?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc:)
girasol Bukiet tulipanów, koktail owocowy, earthy rainbown
tęcza aprosas (ale to już "trudniejsza" chusta)
Passion fruit Babylonia...
gdzieś jest wątek z tęczowymi chustami, zaraz spojrzę
edit: tutaj: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=40311
ale chyba jeszcze nie będziesz miała dostępu :(
gouraanga
08-08-2011, 22:02
lana solara jeszcze
Lana solara, girasol Bukiet Tulipanów - te dwie są super!
Sama czaję się na lanę...
A może Girasol Chi Chi (z czerwonym wątkiem jest żywsza)
tak żeby nowe dało radę, to głównie tęczowe girasole. Chyba ktoś miał zamawiać ostatnio.
a, jeszcze piękny jest tęczowy easycare, producent nosideł tuli sprzedaje chyba.
no i ewentualnie przekolorowe są babylonia fruit coctail, amazonas lollipop, katja didymosa albo tęczowa la poche a kangaroo czyli francuska tęcza
Powodzenia - tęcze są cudne, mam swoją drugą i ją uwielbiam (pierwszą oddałam tylko dlatego, że mogłam ją wymienić na obecną)
Będę lada dzień sprzedawać amitolę. Nie wiem, jaki ma wątek. Jakby Cię interesowała - pisz.
edit: z żółtym - sprawdziłam.
też jestem zakochana w Amitoli (udało mi się i ją mam), chyba Cię nie pocieszę, ale nic innego do tej pory tak mnie nie zachwyciło. Inne tęczowe chusty, owszem, są ładne, ale to nie to samo. A tak z ciekawości, jeśli można, czemu nie będzie Ci dane jej posiadanie?
Dr.Obinka
09-08-2011, 01:15
Podpiszę się pod taniuką - mam amitolę i jest niesprzedawalna, nawet nie szukam już nic nowego. Chyba nie pomogłam :)
właśnie marza zamawia do swojego sklepu Amitolę, więc jeśli ktoś chętny...
traschka
09-08-2011, 14:03
dzięki dziewczyny! Udało mi się i właśnie kupiłam Amitolę:) Teraz czekać na listonosza... Obejrzałam wszystkie wasze propozycje i rzeczywiście nic mnie tak nie urzekło jak Amitola. A więc zostanę szczęśliwa posiadaczką mojego pierwszego girasolka.
gratuluję i witaj w klubie :)
Miłego noszenia zatem! :)
opolanka
09-08-2011, 23:31
Ja już zamówiłam amitole-tylko ta!!!! żadna inna:high::high:
traschka
11-08-2011, 13:53
No i wreszcie dotarła do mnie wymarzona, wytęskniona Amitola! Jest cudna, dziecię zasnęło a ja ciągle stoję przed lustrem:) Chyba zaraz pójdę na spacer... :)
jadorota
11-08-2011, 17:34
No to gratuluję. Ja zdecydowanie zbieram na donau ale nie wiem czy dozbieram:)