Zobacz pełną wersję : widzialyscie jedwabne fale bez koloru?
Na TBW jedna z dziewczyn (klaw) usunela kolor z jedwabnych jasnoniebieskich fal (uzywajac bezpiecznego dla jedwabiu srodka z Dharma Trading). Jak Wam sie podobaja biale fale? ;)
http://i295.photobucket.com/albums/mm149/kmferris/CIMG0734.jpg
w sumie to sie zgodze :) ale fajne takie nietypowe
sama bym takich nie wybrala, wole kolorowe, bo biale chusty tak szybko sie brudza i lapia wszystkie brudy :(
A mnie tam się podobają :)
az sie prosza o farbke :)
A mi się podobają dużo bardziej niż z jasnym niebieskim.
anette27
25-10-2008, 19:54
a ja ostatnio tyle czytam o farbowaniu,że dzisiaj szukając pościeli do łóżeczka K.
wśród przeróżnych kolorowych pościeli zobaczyłam jedną białą i pomyślałam,ale fajnie będe mogła farbnąć na kolor jaki mi się podoba :lol: :lol: :lol:
a chusta biała dla mnie wygląda jak obrus na stół wigilijny :wink:
ale to rzecz gustu,a o gustach się nie dyskutuje :)
a ja ostatnio tyle czytam o farbowaniu,że dzisiaj szukając pościeli do łóżeczka K.
wśród przeróżnych kolorowych pościeli zobaczyłam jedną białą i pomyślałam,ale fajnie będe mogła farbnąć na kolor jaki mi się podoba :lol: :lol: :lol:
Ja bym tam takim obrusem nie pogardziła :lool:
anette27
25-10-2008, 19:58
Ja bym tam takim obrusem nie pogardziła :lool:
a wiesz,że i ja nie..... :)
czukczynska
25-10-2008, 21:34
Mnie się podobają :D
zakładając ze KAŻDA chusta w tej "kupce" jest z jedwabiem :twisted: chapnęła bym je wszystkie 8)) :hide:
tak jest, wszystkie sa z jedwabiem - obydwie srodkowe chyba byly "odfarbowywane" :)
po takim odfarbowywaniu chusta nie traci swojej miekkosci przypadkiem? material pewnie troche sie niszczy
milorzab
26-10-2008, 07:26
Białe fale ładniejsze niż błękitne. Białe Millefiori też mi się bardziej podoba niż różowe. Ktoś chyba lubi biały :D