Zobacz pełną wersję : TotsBots
Ktoś zna? Bo mam miec, a nie wiem czy warto.
I jeszcze otulacze Bimmis-Polar Bummi, Super whisper wrap, Super snap wrap i Whisper pant.
Kolezanka w UK ma tots bots i bardzo chwali, ja pewnie za jakies 2 tygodnie bede w UK i bede miala taka pieluszke, wtedy bede mogla napisac co o niej sadze :)
Dzięki. :) Już wysmarowałam zamówienie, ale muszę poczekac na mężowa wypłatę.... :roll:
Anna Nogajska
30-12-2007, 20:30
marta, to są takie pieluszki z materiału :lol:, ale w pierwszej chwili też się zastanawiałam.
http://www.totsbots.com/
:oops: :lol:
Szalenie utytułowane pieluszki :wink: :lol:
Rozowe i rozne inne. Zamowie, chociaz po to, zeby moje wlasne dziecie zaopatrzyc. :D Z jej awersja do nocnika i tym podobnych jeszcze nam sie troche przydadza. :)
ja mam, ale te Fluffle i fajne, milutkie w dotyku, ale dla dość małego maluszka nie bardzo mi się podobały, bo dość duże same w sobie. wydaje mi się, że mojemu synkowi potwornie w nich gorąco musi być, no i jak leży to pupę ma wyżej niż głowę prawie, ale dla nieco starszego i do brykania tylko w pieluszce wydaje mi się, że może być ok
yoarashi
12-01-2009, 21:02
Watek jest juz dosc stary, wiec pewnie pieluchy wyprobowane wzdluz i wszez. Jakie sa wasze wrazenia i opinie? Zastanawiam sie nad tymi pieluchami, bo widzialam w pobliskim sklepie. Czy do tych pieluch cos potrzeba? Oslonki, papierki? Wybaczcie glupie pytania, ale zielona jestem i gine w gaszczu informacji.
ot:Mam takie male reczniki do twarzy, jak tego uzywac jako pieluche? Co mi potzeba? Czy jakos specjalnie sie sklada?
Ja kupiłam kilka dni temu. No fajne miękkie ale WIELKIE. Do tego otulacz i dzieć mój się nie ruszał prawie :lol: Plus za miękkość i fajne kolorki, ale jakoś nam nie pasują. Wolimy kieszonki zdecydowanie.
yoarashi, do Tots Botsów potrzebujesz otulacz żeby nie przemokło na ubranko. Papierki na kupkę również. Ewentualnie dodatkowe wkładki.
Biedronka
12-01-2009, 21:29
My je też mamy i ja jestem zachwycona nimi .
to prawda, wielkie
wzielam dwojki dla 4-miesiecznej panny
zakladam 2,5-letniej na noc :hide:
to prawda, wielkie
wzielam dwojki dla 4-miesiecznej panny
zakladam 2,5-letniej na noc :hide:
u nas też to tak funkcjonuje :D
chociaż te z bambusem są ciensze :)