Zobacz pełną wersję : Girasol Exclusive
Niech mi ktoś powie - tak szczerze... Jaka jest nośność girasolów exclusive. Nie myślę o żadnym konkretnym, no może zastanawiam się nad tymi które można kupić u nas w regularnej sprzedaży. Dają radę przy klockach, czy są raczej dla małych i lekkich dzieciaczków? Są tak samo miękkie jak zwykłe girasole? Poratujcie, bo zachorowałam i nie wiem czy warto się z tego leczyć :hide::hide::ninja:
a ekskluziw to jest np Amitola? jak tak, to imho jest lepsza od standardowych- tzn ze wzgl. na nosnosc
tak, np Amitola, Donau, Jungle, Earthy Rainbow, Symphuo, Rainforest, Drop, Betula, Romantique, Ardent, Mister X, Mojito...
jak dla mnie nosza podobnie do pasiakow didka czyli IMO naprawde dobrze
także moim zdaniem wypadają dobrze jesli chodzi o nośnośc :)
nooo to wpadłam :mrgreen: tylko teraz już naprawdę nie wiem który podoba mi się najbardziej... :hide:
Każdy girasol jakiego miałam (sztuk 4) był inny i inaczej nosił. chyba polka i ardent były najbardziej do siebie podobne (bo chyba w miarę najnowsze były)
ja mam symphuo kółkową jest baardzo mięciutka, ale co do nośności się nie wypowiem bo mój maluch lekki :D
Mam kółową betulę,mój mały waży ok.11kg. dla mnie to super chusta.
Mam WP i Koktajlowy Ogród-IMO są super!!!
Mam donaua. Krzyś wazy 12.7 plus ubrania, buty. Nie daje rady nosić w tej chuscie. Nigdy szału nie było. Nosilam w nim dla wyglądu.
nosiy sie w orchodei mała ma ponad12kg może więcej trochre i dajemy rede ale ccześciej nosze moje 5,5kg- młodszą