Zobacz pełną wersję : pieluszki wielorazowe - dużo tańsze niż w Polsce (AIO Rainbow)
http://cgi.ebay.pl/25-Rainbow-BB-AIO-One-Size-Bamboo-Diapers-50-Inserts-/260706368944?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb34f7db0
Ten pakiet najbardziej się opłaca, ponieważ cena jednostkowa jest najniższa (11,50 zł za pieluszkę z dwoma wkładami).
Uwagi:
1. tylko 10 kolorów do wyboru
2. dobre rozwiązanie dla tych mam, które szukają jednokolorowych pieluszek
3. nieznany koszt wysyłki - trzeba się zorientować
4. bambusowe obszycie od środka
5. od 3,5 do 13,5 kg
6. płatność poprzez PayPal
7. z doświadczenia wiem, że prawdopodobnie dostawa ~2 tyg
http://cgi.ebay.pl/25-Rainbow-BB-AIO-One-Size-Bamboo-Diapers-50-Inserts-/260706368944?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb34f7db0
Ten pakiet najbardziej się opłaca, ponieważ cena jednostkowa jest najniższa (11,50 zł za pieluszkę z dwoma wkładami).
Uwagi:
1. tylko 10 kolorów do wyboru
2. dobre rozwiązanie dla tych mam, które szukają jednokolorowych pieluszek
3. nieznany koszt wysyłki - trzeba się zorientować
4. bambusowe obszycie od środka
5. od 3,5 do 13,5 kg
6. płatność poprzez PayPal
7. z doświadczenia wiem, że prawdopodobnie dostawa ~2 tyg
z tego co widziałam na innych aukcjach to jeszcze można wybrać jaki ma być ten wkład bambus czy coś innego cena fajna ciekawe tylko jak z jakością ale pewnie podobna do tych z allegro
Fajne te pieluszki ale w opisie widzę ze są od 7-30kg.Teraz zobaczylam,ze to nie kilogramy.
Pisałam o tym w pkt 5.
30-kilowe dziecko wg mnie nie nosi już pieluch ;-)
ale super, muszę obczaić:) bo z tego , co piszesz to baaardzo się opłaca, no i z bambusem:)super:thumbs up:
no to czekamy na koszt przesyłki
Pisałam o tym w pkt 5.
30-kilowe dziecko wg mnie nie nosi już pieluch ;-)
Filcia, patrząc na upór mojego 13-kg dziecka to się obawiam czy do tych 30 kg da radę już się przekonać do pieluch... ;) najwyżej w szkole będzie miał siary trochę ;)
nelaku: w takim razie życzę wytrwałości :)
Ja nie sprawdzam tego kosztu, bo zamówiłam mega pakę dla siebie na tej drugiej aukcji. Jak ktoś się zdecyduje kupić tutaj to niech uzupełni to info.
Filcia, patrząc na upór mojego 13-kg dziecka to się obawiam czy do tych 30 kg da radę już się przekonać do pieluch... ;) najwyżej w szkole będzie miał siary trochę ;)
oczywiście chodziło o przekonywanie się do nocnika :)
Filcia to czekam na recenzję, jak już dojdą.
zaneta333
03-03-2011, 13:56
Chciałam się zapytać czy można zamówić na wspólnym zamówieniu u tego Pana jeszcze te wkładki http://cgi.ebay.pl/25-Rainbow-BB-AIO-One-Size-Bamboo-Diapers-50-Inserts-/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250780979735 chciałam 30 sztuk .
Tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie, bo jak widzę, nikt jeszcze się nie zadeklarował, że zamawia :D
hahahahah:)
ja tam musze powiedziec ze bardzo fajna jest moja a juz mam ja 3 tyg (?)
a wklad mikrofibrowy jest baaardzo fajny.
mam bambusy z alle tez chinskie i mniej je lubię...
Zgodzę się z Tobą Livonio, że te wkłady z mikrofibry są ekstra. Domówiłam u tego samego sprzedawcy wkład bambusowy, ponieważ czytałam wiele dobrego o bambusie i jego właściwościach chłonnych. Wkład jest po pierwsze za duży na te kieszonki i muszę go podwijać, po drugie schnie dużo dłużej niż mikrofibra, a po trzecie zwiększonej chłonności w sumie nie zaobserwowałam :)
Domówiłam dwa dni temu kolejną pakę i skompletuję stosik dla swojego malucha :)
No ja też ciekawa ile ta przesyłka.... Jak ktoś chciałby zamawiać to ja wzięłabym 4szt
Przy aukcji na 10 AIO bambusowych + 20 wkładek bambusowych - koszt wycenili na 25 $, przy każdej aukcji koszt przesyłki jest inny (tak napisali)
Tra, a liczyłaś ile to w przeliczeniu na sztukę kieszonka+2 wkłady? Tak łatwiej ocenić, czy się opłaca :)
Ja jestem chętna na dwie pieluszki.
za 10 szt + 20 wkładek: 86 USD + 25 przesyłka = 110 USD/10 szt = 11 USD /1 szt to wychodzi ok 32 zł.
A jak robimy wspólne zamówienie, to ja mogę chcieć bez dodatkowych wkładek?
Czyli wychodzi 32zl za sztukę?
Przy tej aukcji 25 Rainbow BB AIO One Size Bamboo Diapers + 50 Inserts (mikrofibra) koszt dostawy to 103 USD
Czyli 99,99 USD + 103 = 203 USD x 2,8703 = ok 583 PLN/25 = 23,32 zł. za 1 szt
Strasznie droga ta wysyłka :/ biorąc pod uwagę że i tak lecą z Chin tak jak te z podobnego tematu.... Ciekawe ile by chcieli za wysyłkę 50 szt:hmm:
Mnie też ta wysyłka zniechęciła :/
Przy tej aukcji 25 Rainbow BB AIO One Size Bamboo Diapers + 50 Inserts (mikrofibra) koszt dostawy to 103 USD
Czyli 99,99 USD + 103 = 203 USD x 2,8703 = ok 583 PLN/25 = 23,32 zł. za 1 szt
za25 ale z jedna wkładką idzie w Polsce kupić
Dlatego przy takiej cenie przesyłki to jest porównywalne jak zakup w Polsce.
A szkoda, mogło być tak pięknie :D
Kupiłam 1 sztukę - dotarła do mnie po ok miesiącu - lub troszke krócej.
Wrażenia - bardzo fajna, wkłady takie jak w tych drugich chińskich - grube i puchate, Materiał z wierzchu matowy, bardzo przyjemny, od środka frota bambusowa - gruba i gęsta, przez co pieluszka jest ogólnie ciężkawa.
Frota bambusowa grubsza i gęściejsza od HF, ogólnie wykrój prawie taki sam jak tych z chin