Zobacz pełną wersję : pieluszki AIO
uzywacie? mam zamiar sobie kupic i zastanawiam sie czy jestescie z nich zadowolone. Czy wklady dotykaja pupy czy sa tak jak w kieszonkach ukryte pod warstwa materialu? Nadaja sie Waszym zdaniem na noc?
Ja się podepnę pod pytanie, przepraszam, ale akurat o AIO myslalam :oops:
Czy któraś z Was używa wyłącznie AIO? Mi się wydaje to najwygodniejszą opcją.
wylacznie to raczej nie, one bardzo dlugo schna
miałam jedną - popolini easy fix - tragedia!
skutecznie mnie zraziła do AIO. ale JBD z imse vimse ma swoich wielbicieli i ponoć nie jest zła.
przy choć szczątkowym EC AIO może być mało praktyczna - bo jedno siuśnięcie i od razu pranie + długie suszenie.
czyli mokre wkladki dotykaja pupy i AIO nie nadaja sie na noc albo dluzsze wypady? Chcialam sprobowac Happy Heinys AIO, przyznam,ze skusily mnie piekne wzory
ja nie raz slyszalam opinie, ze hh nie sa zbyt szczelne (sama nie uzywam), a w JBD Imse masz do wyboru wewnatrz dwie wkladki, jedna z polaru (sucha) druga z frotki (mokra) wiec mozna sobie wybrac i ktoras z nich na wierzch polozyc, wiekszosc AIO ktore znam maja przy pupie polar i jest w nich sucho
ja osobiscie nie lubie AIO
a ja jestem z HH bardzo zadowolona, wole je od Bum Genius. Moim zdaniem sa szczelniejsze, rzepy nie drapia Kajtka po brzuchu, co zdarza mi sie w BG. Dzisiaj zamowilam pare dodatkowych, no i chyba sie skusze na jedna AIO na probe