PDA

Zobacz pełną wersję : Witam w ten słoneczny zimowy dzionek

nixie
02-12-2010, 12:48
Hej :)
Od dawna miałam zamiar gdzieś poplotkować o chustach bo chciałabym mojego drugiego bobaska nosić w chuście. (termin na 18 luty)
Jestem Karina , mama dwulatka Doriana, a teraz czekamy na siostrzyczkę Millę
(jeśli urząd zgodzi sie na to rzadkie imię)
Mieszkamy sobie z mężusiem na śląsku :)
Chciałabym sie tu nauczyć wiązań ,i poznać inne dziewczyny które sie na to zdecydowały.
niestety mam mały problemik :
Tak sie składa ze mężuś zamówił mi chustę jako prezent na święta nie bacząc na to ze jeszcze nie zdążyłam sie dobrze zorientować która będzie najlepsza, i wziął pierwszą lepszą z moich typowanych a ja dopiero dzisiaj szukając więcej informacji dotarłam do negatywnych wypowiedzi co do tej chusty na tym forum.
Ta nieszczesna chusta to Womar, Zaffiro Chusta N17 BE CLOSE .

Moze lepiej żeby tu nie zaśmiecać odświeżę tamten watek o Womarze
(chyba ze doradzicie mi tutaj czy ta chusta w ogóle sie do czegoś nadaje ? i czy jest bezpieczna )

A wracając do tematu to bardzo sie ciesze ze tu trafiłam i chętnie zabawie na dłużej :)
pozdrawiam

rhodiana
02-12-2010, 12:50
:welcome:

A ja również ze śląska z pod Tych :D

Dharma
02-12-2010, 14:55
Hej - witaj :)
I musze dodać, ze imionami dzieci wzbudziłaś moja wielką sympatię. Marzyłam o imieniu Mila dla mojej córy, ale nie wpadłam na to, że może być Mila czy Milla. Początkowo miała być Milena, zeby skrót był Mila, ale w końcu to nie to samo i wybór padł na zupełnie inne imię. Hmmm - ciekawe czy uda wam się z tym USC - życzę powodzenia.
A Dorian też mi się znakomicie kojarzy - uwielbiam biżuterię Doriana Grabowskiego - nie wiem, jak człowiek wygląda itp. ale to co tworzy jest wspaniałe. Znasz? Jak nie, to koniecznie poszukaj w sieci :)
Co do chust - czy womarem możesz zrobić dziecku krzywdę - dopytaj tutejszych specjalistek, ale na pewno taką chustą ryzykujesz, że sama się zrazisz, bo komfort motania i noszenia jest nieporównywalny do porządnych "szmat".
Uważaj na to forum, bo wciąga :)
Pozdrawiamy z Lublina :)

Luthienna
02-12-2010, 14:57
To i Warszawa pozdrawia gorąco ciepłą herbatką z plastrem pomaranczy i goździkami :)

nixie
03-12-2010, 14:24
Dziękuje za mile przywitanie :D
Chciałam imię Milla bo Mila to zdrobnienie i tego także mogliby nie uznać, a poza tym niektórym złośliwcom dałoby to okazje do komentarzy ze niby kojarzy sie to z jednostką miary...
A u mnie w rodzinie rzadkie imiona to normalka wiec dla mnie to coś fajnego.
Ja z moim bratem zawsze czuliśmy sie wyjątkowo,i raczej mieliśmy z tego same korzyści .
Widziałamta biżuterie i uważam ze jest bardzo ciekawa i artystyczna :)
Moze moj Dorianek także będzie taki kreatywny a już wykazuje wiele zdolności :mrgreen:

A co do mojej chusty... zobaczę.. poczytam, wypróbuję i moze jak będę miała lepsza sytuacje finansowa to kupie cos na prawdę sprawdzonego.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

wiki100
07-12-2010, 21:54
:)witaj!:):):)