Zobacz pełną wersję : Pomozcie dojsc jaki to hoppek
Czy ktos moze porownac hoppediza ultracienkiego do:
-lodena
-kobalt-rouga
-nino ts
albo do czego tam chce, moze znajdziemy odpowiedz :)
ludzie pomóżcie, bo nie wiem czy mam hoppa ultra czy zwykłego :(
lawendax
11-10-2010, 16:43
ludzie pomóżcie, bo nie wiem czy mam hoppa ultra czy zwykłego :(
Ultra cienki zajmuje b. malutko miejsca po złożeniu, jest taki jedwabisty w dotyku , zwykły hopp jest bardziej "mięsisty w dotyku. Ciężko porwnywać z tymi co Ola wymieniła w pierwszym poście bo te mają inna fakturę. Hopp u/c jest bardziej zbity niż np kobalt. Choć ja miałam tylko kobalta nowego w rękach a czytałam że po używaniu pięknie puchnie i fajowa szmata sie robi.
peluche to moze do czegos innego?
ja mam cienkiego hoppa i tak jak pisze lawendax on jest taki gładziutki, jedwabisty właśnie. Jak obrus no :)
peluche, myślę, że jakbyś miała cienkiego, to nie miałabyś wątpliwości, że to jest właśnie cienki :D
możecie porównywać do czego chcecie, nie wiem vatanai np??
wiem! tak cienki jak pasiak storcha?
kamuszyca
11-10-2010, 18:40
peluche, Twój hoppek wygląda na zwykłego hoppka, to nie jest hopp ultracienki. ultracienki po złożeniu byłby płaściutki, byłaby duża różnica w porównaniu z pozostałymi chustami ze stosika. poza tym widać to po fakturze. ultracienki jest gładziutki, prawie nie widać wzoru tkania, jest prawie jednolity. a ten Twój wygląda jak zwykły, porządny hoppek - mam takiego samego ;)
edit. aha, jeszcze jedno - havana jest grubsza, bo pewnie starsza, te nowsze hoppki są cieńsze niż starsza edycja. popatrzyłam jeszcze raz na Twoją fotkę bazarkową - to jest na bank zwykły hoppek, na 100%. gdyby był ultracienki nie miałabyś wątpliwości, bo to są dwie totalnie różne chusty
oj to niestety nie sa pocieszajace wiesci :(