Zobacz pełną wersję : Lenya
Wiewiórka
28-08-2010, 22:28
Ma ktoś produkty firmy Lenya? Wiem, że produkuje tetrę, pieluszkę frotową i otulacze z mikrowłókna. Co sądzicie o tych produktach? Warto kupić?
Wiewiórka
29-08-2010, 07:56
Nikt nie ma?
Ja mam frotową kwadratową... w sumie nie wiem co z nią robić ...dawno już jej nie używałam, jako pielucha wydawała mi się za gruba (chociaż chłonna to ona jest), a jako ręczniczek już za mała na moją długaśną pannę.
Ja też mam jedną frotkę i bardzo ją lubię. Składam w prostokąt i upycham w kieszonce (trudna sztuka) - dobre na nocki. Chętnie bym taką przygarnęła jeszcze:)
Podbijam temat i proszę o opinie zarówno na temat frotki jak i tetry - mam ambitne plany, żeby je składać w origami dla noworodka (tetra na dzien, frotka na noc).
Dobry pomysł?
maminkastasinka
26-11-2010, 13:24
Ja mam frotke. Zaczynałam wielo-pieluchowanie jak Staś mial 7 msc. W origami wydawała mi się za gruba. Przecięłam na pół, składam w prostokąt i używam jak o dodatek na tetre w czasie drzemki.
Jestem zadowolona
magnolia
26-11-2010, 20:46
Podbijam temat i proszę o opinie zarówno na temat frotki jak i tetry - mam ambitne plany, żeby je składać w origami dla noworodka (tetra na dzien, frotka na noc).
Dobry pomysł?
frota na noworodka się nie nada niestety, bo jest wielka... nawet jak zechcesz w origami, a w prostokąt to już na pewno zrobi mega pupę... poza tym szybko bardzo robi się twarda i niezbyt przyjemna w dotyku.
plusy - bardzo szybko schnie, porównywalnie do tetry i jest mega chłonna, ale to już dla dużo starszego dziecka
Hmm, no to z frotką trochę poczekamy. A doświadczenia z tetrą lenya macie?
Frotową lenyę używalam dla noworodka zamiast ręcznika i kocyka w lato, tak polubiłam,że kupiłam 2szt. Można pociąć i zszyć albo nie na wklady. Można używać jako ręcznika do rąk, twarzy, bo to bardzo milutka bawełna. Za 15zł? warto spróbować. Zawsze do czegoś się przyda.
tetry lenya nie mam, ale frotkę wkładam do kieszonek i to niezawodny sposób na przespaną noc i nieprzesikany poranek ;)