Zobacz pełną wersję : przygarnijcie Motysie na forum
Mam na imię Aga i jestem mamą 3,8 letniej Ani. Trafiłam na wasze forum jak zaczęłam szukać prezentu dla chrześniaka na chrzciny. No i pomyślałam o chuście. Ja ani nie nosiłam w niej ale staramy się o 2 dzidziusia i myślę że teraz spróbuję. Niestety prezent był nie trafiony. Ani mały ani jego rodzice nie mogli się przyzwyczaić do chusty. Mówili ze za krótka ... kupiłam Babylonia Pumpkin 4,7m a szwagierka nosi rozmiar 38 więc nie wiem czemu za mała... może czuła się niekomfortowo że ma ją zawiązaną z tyłu (bo tak wiązała). W każdym bądź razie witam was serdecznie i chciałabym z wami pobyć aby przygotować się na przyjście maluszka
:hello:
witamy i zapraszamy do lektury i udzielania się!
to i ja do powitań przyłaczę się :) no to czekamy na kolejnego chuścioszka i kolejnych nosicieli.. donosicieli eee chustowych świrów :)
witaj
czuj się dobrze.
fajnie jak pojawi się kolejny chuścioszek
witaj i mam nadzieję, że zostaniesz dłużej niż tylko do przyjścia na świat chuścioszka :D
Winoroslinka
11-08-2010, 15:20
no to przygarniamy :)
witaj
to najlepszy moment na pojawienie sie na forum - spokojnie przebrniesz przez wszystkie tematy przed pojawieniem sie "malego terrorysty" ;)
Witaj ! Mam nadzieję, że niedługo powitamy też maleństwo:applause:
dorcik81
11-08-2010, 23:25
cześć:) rozgość się na dłużej
dankin-82
12-08-2010, 00:40
oczywiście że przygarnamy :D rozgośc się ;)
no to za tematy "problem z chrzestną" i "jestem zażenowana" zaraz mnie wywalicie z forum :)
22justyna
12-08-2010, 14:09
chustonówka wita chustonówkę:)
eeee nie takie afery tu byly ;)
a to tylko kulturalne wymiany zdan sa :)
no...chyba ze bardzo chcesz - ale musisz najpierw ladnie poprosic modow ;)
HEXI nie nie :) Nie będę nikogo prosić... ja wychodzę z założenia że każdy ma prawo mieć własne zdanie byle się na wzajem błotem nie obrzucać co niestety tu trochę wyszło bo jeśli coś kochasz a ktoś to obraża no to nie jest to miłe... ale zwyczajnie po prostu nie będę ciągnęła wątku.
Witaj :) trzymam kciuki za szybkie zaciążenie :)
Cześć Motysiu, czuj się przygarnięta :)