Zobacz pełną wersję : kto lubi PAWIE ;) i dlaczego...
bo przyznam się, że przeglądałam je wirtualnie kilka miesięcy na prawo i lewo i ani czarne ani fioletowe w ogóle mi się nie spodobały (wizualnie oczywiście)- miałam wrażenie, że ta chusta jest zaciapana tymi wzorami a te pawiszcze to już istny koszmar :?
Później na TBW wszyscy permanentnie je farbowali.......niektóre efekty były bardzo przyjemne dla oka 8))
Ogólnie zachwalano walory nośne (parametr techniczny obiektywny i nie podlegający dyskusji) czyli duży PLUS, co bardzo ważne (pomijając walory estetyczne), gdyż jest to z reguły czynnik decydujący przynajmniej u mnie o tym czy wejść w posiadanie rzeczonej szmaty :wink:
No i kupiłam- czarne- z myślą o zafarbieniu ich...farbę też kupiłam... Pawie przyleciały do mnie od Agaty (Petisu) i co?! SPODOBAŁY MI SIĘ :shock: do tego stopnia, że codziennie w nich noszę i o farbowaniu ich ani myślę :twisted: SĄ PO PROSTU PIĘKNE i tak naprawdę to w ogóle żadne zdjęcie nie oddaje ich uroku!!! Cieniutkie, mięciutkie, mało-mnące, szerokość akurat... i te wzory :love: niesamowite w rzeczywistości.
O noszeniu nie będę się rozdrabniać, bo to przyjemność sama w sobie...
I jak to kobieta zmienną bywa... :oops:
kto tam jeszcze zapawiony :wink: :?:
acha- przypomniało mi się jeszcze jak Agata ładnie mi napisała o noszeniu w pawiach:- "że to jakby owinąć się w komiks..."
Ania ja Cię błagam nie mąć mi w głowie :wink: ja już i tak mam problem: chcę mieć wszystko a zdrowy rozsądek sie sprzeciwia 8))
Oplułam ekran. :D
Zaczarowały Cię pawie, zaczarowały. :D
najgorsze jest to, że mi resztka zdrowego rozsądku mówi, że trzeba by coś opchnąć zanim zagalopuję się na coś nowego :wink: a tu taki ból........ uwiązany człowiek do szmaty :wink: emocjonalnie :twisted:
jakbym miała taki portfel bez dna (nie dziurawy) to bym sobie jeszcze fioletowe kupiła........ oj kupila bym......... coś bym do farby wtrąciła........ oj korci......
PAWIE POLECAM nawet jak się komuś na obrazku nie spodobały bo po pierwszym sam na sam w realu :wink: już trzeba sobie zadawać pytanie " gdzie ja miałam oczy?! "
i dziękuję w skrytości serca, że mi się jeszcze elipsy nie spodobały :twisted: chociaż te zielono-niebieskie coś tam do mnie przebąkują :wink: :twisted: , ale zupełnie nie w moim rozmiarze (wiec proszę nie sprowadzać krótszych :!: :twisted: )
a teraz czekam na indio silka ze Szwajcarii :hide: Agato- TWOJA WINA TWOJA WINA TWOJA BARDZO WIELKA WINA :hide:
kamilcia.xt
22-07-2008, 23:53
a czy cienkość pawi jest zblizona do cienkości didkowych żakardów?
no nie wiem, bo jedwabne fale tez zakardy a to zupelnie inna chusta jeśli chodzi o materiał w dotyku.......
pawie jak zakardowe vatanaie :lol: tyle ze nie takie płaskie w dotyku... i brzegi mają konkretnie podłożone nie na płasko
(co ja tak z tym płasko i płasko :?: ) ale wiecie o co chodzi, nie?
Pawie to żakardy. :) Cieniutkie są, prześwitują pod światło. Gdzieś zdjęcie nawet było. :)
niekwestionowane żakardy :lol:
ja swoje kocham :love:
zieloniutkie :beat: cieniutkie :beat: mięciutkie :beat:
po prostu boskie :beat:
Ania-stuknij zdjęcie,takie z bliska w akcji,dobij człowieka,co się ciągle miota i wie,że są fajne,ale się boi 8))
skoro tylko zadnieje cyknę pawiki :wink:
ja tez lubie pawie, co prawda nie mam a szkoda...
macałam , motałam i baardzo są miłe
i dziękuję w skrytości serca, że mi się jeszcze elipsy nie spodobały :twisted: chociaż te zielono-niebieskie coś tam do mnie przebąkują :wink: :twisted: , ale zupełnie nie w moim rozmiarze (wiec proszę nie sprowadzać krótszych :!: :twisted: )
Na elipsy bede namawiać ;) Zamówiłam elipsy (czarne) bez przekonania (jedyny argument był taki ze będzie pasowac do rzeczy ;-)) i musze powiedziec, że chusta dla mnie idealna, bardzije mi podchodzi niż indio i cokolwiek innego, więc polecam :D Pawie mi sie podobają... chociaż troche dziwne są i troche kiczowate... ;-) Zastanawiam się nad krótkimi (a raczej czy coś mogę sprzedać żeby na krótkie wystarczyło ;-))
Dziewczyny, trzeba nie mieć sumienia żeby taką reklamę chuscie robić :wink:
Ania też czekam na fotki :D
kiczowate??
to zobacz tutaj, ślicznie
http://podushkowiec.blox.pl/2008/05/ind ... rwiec.html (http://podushkowiec.blox.pl/2008/05/indywidualne-konsultacje-wiazania-czerwiec.html)
http://images34.fotosik.pl/322/22f0759b0c8079e3.jpg (http://www.fotosik.pl)
Wygladacie na zadowolone. :D
Fajne zdjecie, te pawie takie neutralne sie na nim wydaja.
No widze wlasnie. Na co zbierasz?
latam dziure po silku :hide:
a jak zostanie kasy to ladnie sie usmiechne o towarzysza podrozy dla pieluch :twisted:
Bardzo Wam te pawiki pasują. Śliczne są :D
Zaczynam się slinić :wink: a nie planowałam zakupów 8))
pięknie się pawiki prezentują :)
a pisałam że kiczowate - bo deseń godny dywanika pod telewizor z lat 70 ;-) no takie mam w każdym razie wyobrażenie o dywanikach pod telewizory ;-)