Zobacz pełną wersję : Jest ktoś niezadowolony...
.... rozczarowany.... DIDYMOSEM??? :roll:
Jasnie Pani :)
05-12-2007, 20:35
a chcesz sprobowac? czekam teraz na MT i poucha, jak przyjda to ci moge Simona podrzucic :wink: , ale podobno zakardy i indio zupelnie inaczej sie nosza...
nie, a dlaczego Didymos Cię rozczarował
DonKaczka
05-12-2007, 21:38
didki sa bardzo rozne
na pewno jesli chodzi o podtrzymywanie dziecka i osiadanie sa super
a mozesz sie rozpisac?
nie właśnie miałam napisać, że to mój idol jest.
Didek jest super, dziecko mi nie opada pomimo słusznej wagi, mota się łatwiutko nawet ubranego jak ruski basza. Np. Lilek w tej opcji się nie sprawdza, ostatnio próbowałam też Florkę i ciężko mi szło. Didek rach, ciach i do przodu i to jedyna chusta w której nie czuje jak duży jest mój bobas.
A co się stało??
:lol: szukam argumentu żeby sobie odmówić kupna :twisted:
patologia :duh:
....możecie przecież skłamać (dla dobra uzależnionej :twisted: :twisted: :twisted: )
DonKaczka
05-12-2007, 22:20
aa, to nie to forum niestety
piate przykazanie: masz watpliwosci - kup
:lol:
kajkasz1
06-12-2007, 09:55
Didymosem to nie, ale tym, że nie mam KeY na kolejnego Didka to już owszem!!!
hmmm nie pomogę ;)
ja sobie na wiosnę wymarzyłam Irysa :) ot taka zielona fantazja ale nie zakupię bo kasy brak ;)
kajkasz1
06-12-2007, 22:36
Polecam używkiu Donkaczki - cena zbliżona do tańszych, a chusta bez porównania lepsza, zwłaszcza Iris. Jest prześliczna,w realu jeszcze ładniejsza!
DonKaczka
06-12-2007, 23:06
właśnie dziś sie obnaszałam w iris, śliczna jest faktycznie
mam 5 w idealnym stanie, bede fotki jutro robić :)
Ja też mam Irysa od Donkaczki ( zresztą nie tylko Irysa). rzeczywiście kolorki super.
DonKaczka
07-12-2007, 23:10
tu zielone śliczności:
http://www.dziupla.eu.org/blog/IMG_0105.jpg
mnie simon oczarowal, wiec iris idzie do ludzi, choc ladna bardzo
Anna Nogajska
08-12-2007, 18:30
no cóż, ja tym bardziej nie pomogę, bo obecnie mam kilka didków. rozsądek mi podpowiada, że powinnam się z któryms rozstać, ale na razie nie potrafię. noszę i w paskach i w żakardzie i w indio, no i cóż ....wszystkie są "niestety" super.
no a teraz jeszcze vega kusi jakimiś nowymi markami.... :?
Ja mam katję , marzy mi się żakard, ale przekonuję się( tzn. staram się siebie przekonać), że Luc na żakarda za ciężki jest-waży już ponad 12 kilo.