Zobacz pełną wersję : Bambooty easy night
Właśnie lila sztuka czeka na pierwszą kąpiel, potem suszenie a potem testy.
4 wkładki sprytnie wszyte, różnych rozmiarów, tak ze pieluszka nie wygląda jakby miała taką zawartość jaką ma.
Zobaczymy..
Mam nadzieję ,że będzie równie fajna co Bambooty na dzień
Tak więc, jeśli kogoś nie zatrzyma duza cena, będzie zadowolony.
Mimo że na dzień mam roz. M na noc kupiłam Lkę. Pięknie trzyma, jest malutka, schnie jak to bambooty- w zależności od aury.
Wg mnie warto wydać te pieniądze, ale to czysta fanaberia. Jesli ktoś nie ma to przeżyje. Gorzej gdy zakupi tylko jedną:)
To jedyna pieluszka która mi nie przecieka w nocy, jak na razie nie mam formowanek. I tak się zastanawiam czy lepsza jest M-ka dla mego 7-kilowca czy może już L-ka? Mam M, ale nie wiem jak długo nam jeszcze posłuży a chciałabym zakupić jeszcze z dwie. Poradźcie proszę :omg:
Czuppi, mysle, ze Lka moze byc jeszcze za duza. Na moja core od niedawno dopiero Lka jest w sam raz, tzn nosi od 3miesiecy chyba, ale w koncu dobrze lezy (moje dziecie tak jakos 10kg chyba wazy;)), w dzien wystarcza jeszcze Mka. Mysle, ze jest dosc duza roznica miedzy M i L, ale to moze dlatego, ze mam dzienna Mke i nocna eLke.
I tylko ze u nas sie absolutnie nie nadaje na noc. Nawet jak sprytnie doloze dodatkowa wkladke do srodka, to przecieknie, ale ja mam mega sikacza:D Za to na poranki, jak musimy wyjsc, czy w ogole na wyjscia jest jak znalazl. We wrzesniu i pazdzierniku sluzyla jako pielucha na wyjscia do ogromnej piaskownicy;)
dzięki Malina :) to zamówię M -kę.
sylwiado
28-11-2010, 23:34
U synka też używam nocne bambooty. Potwierdzam, że są to bardzo zgrabne pieluszki, choć mają 4 wszyte wkłady, dość nisko się kończą na brzuszku. Z wytrzymywaniem nocy różnie - ostatnio wytrzymywały, ale Gutek chory i jakoś mniej pije :(. Praktycznie to chyba zawsze wytrzymywały noc, ale przeciek następował zaraz po obudzeniu, jeśli od razu nie zdjęłam pieluszki i Gutek wykonał dodatkowy poranny sik. Ale faktycznie mogą się też przydać na jakieś dłuższe wyjścia gdzie ciężko zmienić pieluszkę. U mnie schną niestety długo, choć suszę je w najcieplejszym pomieszczeniu. Ale są miękkie, ładne i zgrabne, do tego mamy fajne chłopięce wzory - sówki, lokomotywy i samoloty :). A dodatkowo kupiłam 3 w cenie 2, więc się nie zrujnowałam :).
Gutek roczny i prawie 12-kilogramowy nosi L, nie mam porównania do dziennych bambootów gdyż takowych nie posiadamy.