PDA

Zobacz pełną wersję : chusta w zieleniach

miedziana
03-07-2008, 22:09
Dziewczyny możecie podpowiedzieć? Szukam chusty dla mojego mężczyzny. Najbardziej chciałby chustę w kolorach rasta ( zielony, żółty, czerwony ), ale z tego co się orientuję takiej raczej nie ma lub jest trudno osiągalna. Przypuszczam, że dopiero przy MT będziemy mogli tutaj zaszaleć :)
W grę wchodzą jeszcze zielenie i tutaj mam już swój typ, ale chciałam jeszcze bardziej doświadczone kobietki podpytać :)
Mężczyzna ma 1,98 m wzrostu, a od kiedy zaszłam w ciąże wyhodował spory brzuszek :) Udaje mu się wprawdzie zamotać w nasze 4,6, ale specjalnie dla niego chciałabym dłuższą ( powyżej 5 m ? ).
Cena niestety gra trochę rolę, bo sporo wydatków nas czeka, ale w końcu dla tatusia też trzeba wysupłać "parę" groszy :)
Jeśli macie jakieś propozycje - będę bardzo wdzięczna.

Acha - myślę tutaj o chuście tkanej wiązanej.

bprusek
03-07-2008, 22:16
hoppediz lima, któryś girasol jest też zielony, a jeśli chce kolorowo to didymos KATJA (mój niespełniony obiekt marzeń).

Jasnie Pani :)
03-07-2008, 22:20
jak w zieleniach dla tatusia to tylko Babylonia zielona papryczka :lol:

albo didek simonek taki rasta troszke :wink:

Mag
03-07-2008, 23:02
gdyby istniała rasta chusta,to miałabym pewnie wszystkie dostępne długości :lol:
już myślałam o zakupie białej chiary didkowej i farbnięciu jej w trzy pasy i chyba tak zrobię :D
nie ma takowej
z tańszych trochę jest girasol,tam są dwie jednokolorowe zielone (różne odcienie)
simona żaden mój znajomy by nie uznał za rastamański,a miałam katję i na pewno nic z tych rzeczy
chłop musi zobaczyć,bo na ten przykład mojemu się podoba girasek czarno-szary (mi też),bo pasuje mu do stylu ubierania i w ogóle.

miedziana
03-07-2008, 23:26
Jasnie Pani :) mój typ to właśnie Babylonia green paprika, za każdym razem jak patrzę na Twój avatar to mam wielką chrapkę na tę chustę :lol:
magda1980 może jeśli więcej nas takich zainteresowanych rasta chustą się zbierze, to się jakiś producent pokusi :) O farbowaniu też myślałam, ale ja się kompletnie nie znam na tym, wydawało mi się, że nie da się tak trzech pasów zafarbować ??
Dzięki wielkie dziewczyny za propozycje, pooglądam w necie co to za chusty i chłopkowi też dam wybrać :)

Mag
03-07-2008, 23:33
http://lh4.ggpht.com/magda19800212/SGDalNgzFLI/AAAAAAAABA4/zva3UdkxubI/s800/chusta%20341.jpg
masz tu lekki pogląd :lol:

polaquinha
04-07-2008, 08:51
Magda, faktycznie przystojny ten Twój mąż :lol:

btw-ze wszystkich BB najmniej mi się podoba papryczka-ciekawe czemu jest aż tak lubiana??

MT -ofcourse -bardzo fajowy jest ale nie kupilabym papryczki dla siebie 8))
marzy mi się... turkish delight

irla
04-07-2008, 09:47
OT ciekawe tło zdjęcia, mam nadzieję niekryminalne :lol:

ps. przepraszam, ale to moje takei zboczenie estetyczne - zawsze zwracam uwagę na drugi i dalsze plany zdjęcia ;) ale najbardziej bawią mnie zdjęcia w pizamach w sieci lub stopy wyglądające z obrzeży zdjęcia :lol:

Mag
04-07-2008, 10:03
OT ciekawe tło zdjęcia, mam nadzieję niekryminalne :lol:

ps. przepraszam, ale to moje takei zboczenie estetyczne - zawsze zwracam uwagę na drugi i dalsze plany zdjęcia ;) ale najbardziej bawią mnie zdjęcia w pizamach w sieci lub stopy wyglądające z obrzeży zdjęcia :lol:
ja mam to samo,ale odminuty siedzę i myślę. gdzie tu jakieś elementy kryminału :lol: tak mnie zakręciłaś :lol:
wynajęta hacjenda w Ustce, w tle kaszubskie wyroby ludowe (gablota), po prawej Majka padnięta po plaży,
aaaaa mam!że szklana w ręku i w tle ktoś padnięty na łóżku?

irla
04-07-2008, 10:57
łóżko i domniemane zwłoki 8)) :twisted: :lol:

niezapominajka
07-07-2008, 00:23
super zielons chusta to lana jest boska i to nie prawda że jest sztywna

Mag
07-07-2008, 00:25
a, i lana ponoć bardzo dobrze nosi starsze dzieci, tak wyczytałam 8))

yerba
07-07-2008, 00:26

Też tak mam - drugi plan rulez :-)

(wybaczcie oftopa)

Ola
07-07-2008, 00:50
magda1980 może jeśli więcej nas takich zainteresowanych rasta chustą się zbierze, to się jakiś producent pokusi :)

mówisz - masz :wink:
http://www.chusty.info/forum/viewtopic. ... 5647#75647 (http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?p=75647#75647)

Mag
07-07-2008, 01:04
:omg: :bliss: :lool:
nic więcej nie dodam
ale jak nie wygram (choć się postaram) to będę mogła takową kupić :?:

miedziana
07-07-2008, 08:35
też właśnie wyczytałam newsa o konkursie :) Super! Szanse mam pewno marne przy moim beztalenciu, ale spróbować trzeba :)
Też mam nadzieję, że jak co uda się chustę kupić.
magda1980 może jakiś komitet kolejkowy ;) hehe??
magda1980 a Ostródę w tym roku wspierasz chustowo:)?? Kiedyś chyba pisałaś, że jeździcie. Nam bardzo się chce, ale bez auta z czteromiesięczniakiem chyba nie da rady :cry:
Mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda i Młody będzie hasał na festiwalu ( tylko wtedy go już pewno w chuście nie tak łatwo utrzymam :) )

Mag
07-07-2008, 09:21
cała brygada przyjaciół się zbiera w tym roku
mam nadzieję,że pojadę, z dwójką to już inaczej trzeba planować.
no, bez samochodu i zaplecza w postaci hotelu nie pchałabym się z czteromiesięcznym dzieckiem. teraz też kombinuję i myślę, z młodszym chyba bym nie jechała.
komitetu nie zakładam, regulamin konkursu jest jasny, wygrać może chusta z na przykład z misiami albo innym robactwem :? a ja takiej nie kupię i będę baaardzo płakać.

lori
27-08-2008, 21:59
magda1980 jaką to chuste ma Twój mąż na zdjęciu?

Jasnie Pani :)
27-08-2008, 22:51
lori Magdy mąz ma MT z Babylonii Green Paprika :wink:

lori
28-08-2008, 00:01
a dziękuję;)