Zobacz pełną wersję : Mąż mĂłwi kolejnej chuście "nie". :(
Chciałam kupić cienkiego Hoppa na lato, gdyż wybieramy się z rodzinką do Egiptu. No przecież nie wezmę niebieskiej Nati, rozumiecie mnie oczywiście, pilnie trzeba kupować nową chustę. Małż powiedział, że zwiariowałam, następne 3 stówy do niemałych już kosztów wyjazdu :!: No i buu nie będę mieć nowej chusty :( Tak na serio, to go rozumiem, to nie jest rozsądne, ale tak bym chciała coś leciutkiego na upały. Chciałam się wyżalić, już mi lepiej.
Oj wspolczuje tobie ... niektorzy mezowie nie od razu sa przekonani. Moze pomysl o czasowej wymianie twojej Nati na inna chuste. Ja tak wymieniam sie tutaj z kolezankami, w ten sposob mam mozliwosc testowania roznych fajnych rzeczy.
Ja tez chcialam i za mezowskie 'veto' moge jednej osobie podziekowac :(
W takiej sytuacji nie planuje juz zadnych nowych chust, bo skoro nie da sie sprzedac zadnej, a przy probie sprzedazy jest sie narazonym na zlosliwe komentarze, to rosnacy stosik mi niepotrzebny.
anetta1980
02-05-2008, 11:58
No to rzeczywiście niebieska Nati na lato w Egipcie nie jest dobrym rozwiązaniem. Sama coś o tym wiem wrócilismy z Egiptu 2 tyg. temu i też miałam niebieską Nati, której ani razu nie założyłam ze względu na upał).
Ja jak mówię, że może "coś" kupię na allegro to mąż od razu - nową chustę? Hihi. Ja sprzedałam swoją sztywną i zbyt ciepłą jak dla mnie Nati, zamieniając na Indio (oczywiście była dopłata, ale ten drobny fakt pominęłam ;)) Mąż zadowolony widząc mój zachwyt i to, że od razu zamotałam Madzię, a Nati ostatnio przeleżała nieruszana.