Zobacz pełną wersję : TVN i mama w Ince
właśnie oglądam:)Która z Was?Ładna mama i miły głos.
Też właśnie biegłam donieść Wam o zachustowanej mamie w TVN :D
No i ta inka!... Wiem w czym dzisiaj będę nosic!
w tym samym momencie napisałyśmy :)
Nosz motyla noga, siedze przy kompie, obok TV wlaczone na TVN (ale dzwiek wyciszony) i nie zauwazylam, buuuuuuuuuuuu.
A ja od rana siedziałam jak na szpilkach i czekałam :-))) Pięknie wyglądaliście :-)
O nie, zwykle oglądam a dziś jak na złość nie włączyłam telewizora :cry: buuuuuuuuuu
A gdzie mozna zobaczyc w necie powtorke programu??
JAk zawsze ogladam tak dzisiaj jak na zlosc mialam wylaczony telewizot :x
A jutro ma być o 17:20 w TV Trwam coś o chustach :P
"NIE DZIAŁA MI DEKODER TELEWIZJI TRWAAAAM" :twisted:
A tak naprawdę nie mam telewizora ale fajnie że temat chust się pojawia i jest niezależny od ideologii :)
TO musi byc ktoras z nas albo przynajmniej z kawalka szmaty, bo tam jest napisane o forum gazetowym "Wystarczajaco dobra Pani domu".
Wiec dziwne, zeby jakas chustomama obecna na forach gazetowych nie byla na kawalku szmaty.
TO musi byc ktoras z nas albo przynajmniej z kawalka szmaty, bo tam jest napisane o forum gazetowym "Wystarczajaco dobra Pani domu".
Wiec dziwne, zeby jakas chustomama obecna na forach gazetowych nie byla na kawalku szmaty.
Ta sympatyczna mama jest i tu na forum, i na Kawałku szmaty i na kilku innych 8))
Ta sympatyczna mama jest i tu na forum, i na Kawałku szmaty i na kilku innych 8))
To moze zdradz tajemnice :D ktora to -jestem bardzo ciekawa :wink:
Magdalena
31-03-2008, 18:29
Wg mnie to undomestic godness!
To moze zdradz tajemnice :D ktora to -jestem bardzo ciekawa :wink:
Nie mogę, nie wiem, czy chce się dekonspirować 8)) Może ujawni się sama :lol:
Zaraz przejrze fotki storcha, moze dopasuje twarz.
No nie, ja się zapłaczę, nie widziałam, a tak wszyscy chwalą :cry:
Od dzisiaj telewizor będzie u mnie brzęczał cały czas (na wszystkich kanałach równocześnie :twisted:
Znalazłam! Faktycznie miła mama, ciekawe która? :)
Dla tych co nie widzieli:
http://dziendobrytvn.onet.pl/4,1478341,poradnik.html
Tak to jest jak się tvn-u nie ma :twisted:
Piękna Inka i bardzo miła Mama:) Może się ujawni :lol:
A dzięki, obejrzałam... Ujawnij się słynna mamo i ince
strasznie fajna ta mama :D
alawuwu dzięki za link :D nadrobiłam zaległości telewizyjne hihihi.
Super dzieciaki i bardzo miła mama - dalej nie wiadomo która to? Ujawnij się słynna mamo :wrapmom:
Ridibunda
03-04-2008, 18:23
Wiedziałam, że nie muszę mieć TV prawie wszystko co ciekawe tam jest w necie :).
Sympatyczne kobitki. No i wreszcie dowiedziałam się że jestem menadżerem. W związku z tym idę pralką zarządzać :P
Ridibunda, ja tu widze ze Ty rodzisz zaraz, wiec tą pralką tak nie zarządzaj. Zagon męża, a sama odpoczywaj ile tylko możesz. Beata urodziła, to teraz kciuki trzymam za Ciebie :lol: