Zobacz pełną wersję : Park Górczewska, Warszawa :)
Nie może was tu nie być! Dziś minęłam się w Parku Górczewska z dwojgiem chustorodziców: tatą niosącym z przodu maleńkie dziecko pod kurtką i mamą niosącą dziecko w plecaku prostym, zamotane w żakardową ciemną chustę (nie pamiętam, co to za model, taka z kółkami przecinającymi się ;)). Była jeszcze osoba towarzysząca, bezchustowa.
Byłam ciekawa, czy ktoś nas wyhaczy. :) To ja (ten żakard to Oscha Starry Night) i moi znajomi, zachustowani dzięki Pat. :))
O, super, moje pierwsze trafienie :D No tak, Oscha, wiedziałam, że coś drogiego :twisted: Wszyscy troje byliście zachustowani? U dziewczyny idącej w środku niczego nie zauważyłam ;) Może pod kurtką też? Ja sobie szłam z wózkiem obok placu zabaw, ale nie miałam odwagi zagadać ;) Tylko gapiłam się jak sroka w gnat ;)
Nie, dziewczyna była bez chusty. Oni mają tylko jedno dziecko, akurat niesione było przez dumnego tatę.
Trzeba było zagadać, tyle im się rozgadywałam o mocy forum, to by zobaczyli na żywo. ;)
Swoją drogą, świetny jest ten park!
Ojej, to szkoda, ja zwykle zagaduję, ale zawsze do tej pory odpowiedź brzmiała: "Forum? Nie, ja nie mam czasu na fora". I do tego spojrzenie na mnie jak na idiotkę ;)
Park jest super, chociaż mogłoby być więcej drzew :)