Zobacz pełną wersję : JADE Chilli z lnem w promocj Świątecznej
O matulu, nie wiem czy w dobrym dziale piszę?
Piękna JADE za 228 NOK:omg::omg::omg:
http://www.ellevill.com/en/products/linen-jade-chilli-
nie dość, że piękna i bosko się mieni to jeszcze cudnie miękka i nośna, nieco mniej szorstka niż bawełniane jade, ale za to podobnie czepliwa.
jedna z moich trzech niesprzedawalnych:heart:
randiaaaaaaa, Ty to umiesz kusić:lool:
oooo, mnie też kusi...
ktoś podpowie jak długie skosy ma jade? chciałabym taką na plecak prosty, tylko że nie chce węzła na ogonach wiązać...
madorado
29-10-2013, 11:57
oooo, mnie też kusi...
ktoś podpowie jak długie skosy ma jade? chciałabym taką na plecak prosty, tylko że nie chce węzła na ogonach wiązać...
Bardzo długie
oooo, mnie też kusi...
z tego co pamiętam to 70 cm mierzone po długiej krawędzi chusty (ale mogę zmierzyć wieczorem) - ja biorę rozmiar większą niż np. didka i wychodzi akurat.
i nie wiem jak teraz ale zwykle u ellevila dlugosc chusty mierzy sie od konca do konca, nie po jednym brzegu!
moja 4,7 ma po jednym brzegu niecale 4,4
jade chili niestety szybko zniknęła, ale za to teraz są dostępne w przecenie jade ming http://www.ellevill.com/en/products/jade-ming i jade lady http://www.ellevill.com/en/products/jade-lady - w cenie 204 NOK za każdą :)
szkoda że tyle zachodu z ściąganiem ich do Pl- a może zwyczajnie ja za leniwa jestem?
Chilli pięękna
e tam zachodu - zazwyczaj klikam, płacę paypalem, odbieram z poczty w ciągu tygodnia:)
e tam zachodu - zazwyczaj klikam, płacę paypalem, odbieram z poczty w ciągu tygodnia:)
no widzisz jaka jestem leniwa :D
a ile to na pln wychodzi, bo ja tak leniwa, że sprawdzać ani szukać mi się nie chce nawet...
gosica502
29-10-2013, 17:28
Nie mam paypala. Jakby ktos bral i sciagal do PL to bym chciala ta jade lady :P
martaj: wzięłam jade lady, razem z przesyłką wyszło mi 156zl ;)
:szok:
A ja o mingu myślę.
Tyle, że ja nie mam paypala...
Czy ktoś jeszcze myśli o zakupie?
sensibileanima
29-10-2013, 18:32
a one jeszcze są? Bo coś mi się wydawało, że już nie ma :(
edit: lnianej już nie ma, ale widzę bawełnę ;)
a one jeszcze są? Bo coś mi się wydawało, że już nie ma :(
Wbrew pozorom byłaby to całkiem miła wiadomość :D.
I jeszcze vat naliczany na granicy, jeśli czegoś nie pomylilam Randia popraw mnie. No i wysylka zbiorowa też się nie opłaca.
poprawcie mnie jeśli się mylę ale chyba 23% VATu, czyli jakies dodatkowe 35zl w moim wypadku
poprawcie mnie jeśli się mylę ale chyba 23% VATu, czyli jakies dodatkowe 35zl w moim wypadku
Tak.
Dobrze że chilli juz poszło, bo pewnie bym się skusiła
a dwie pozostałe, piękne choć nie całkiem do mnie przemawiają ;)