Zobacz pełną wersję : o chustach na onecie:)
http://kobieta.onet.pl/dziecko/chusty-do-noszenia-dzieci-sa-bezpieczne/cr1ys
niestety nie mam głośników więc nie wiem co jest mówione, a notatka przykrótka taka jakaś ;)
giovanka
08-10-2013, 10:51
Ale śmiga z tym wiązaniem, jak na przyspieszeniu! ;)
Bo to jest ciut przyspieszone :)
wisteria
08-10-2013, 19:38
Komentarze zaś mniej zachęcające. Zwłaszcza podpisane "lekarz"
abcd_2007
08-10-2013, 19:56
A to nie przypadkiem właścicielka LL?
Komentarze - najlepszy jest ten o spoconych noszących i wachaniu pzez dziecku ich smrodu:lool::lool::lool:
Tak, to Asia z Lenny Lamb
marynarka
08-10-2013, 20:16
A ja się nie zgodzę z wypowiedzią, że każde dziecko lubi być zawinięte w kulkę :? Moja malutka walczy z tym bardzo mocno. Mimo, że nie siedzi, to po zawiązaniu kieszonki, ona ma całkowicie proste plecy:mad: Ciężko mi podociągać w związku z tym :oops: Do tego się wierci i wyciąga ręce na wierzch :duh:Chyba założę wątek z moją kieszonką, co by mi doświadczone mamusie noszące pomogły w poprawieniu błędów...
wisteria
08-10-2013, 22:38
Jest świeży wątek o kieszonce. Mój dzieć się ładnie wiązał, a teraz już nie zaokrągla tak plecków. Robię przerwę, aż mu się szyja wyciągnie trochę bo wygląda jak żółwik.
ciekawe dlaczego przeciwnicy piszą wielkimi literami?
Moim zdaniem, szkoda nerwów na czytanie komentarzy na onecie ;) w jakimkolwiek temacie.
precikuranowy
15-10-2013, 12:24
A ja się właśnie zastanawiam, czemu mamy w chustach wzbudzają takie emocje? Tam są takie łapki pokazane- czerwone i zielone. Ocenia to parę osób (nie wiem, czy kilkanaście, czy kilkadziesiąt, czy więcej)- i procentowo-jadą nas strasznie. Ciekawe, czym chusty zasłużyły sobie na taką nienawiść i krytykę? :hmm:
margarita
15-10-2013, 14:15
nieznajomość tematu budzi strach, a strach budzi...
A ja się właśnie zastanawiam, czemu mamy w chustach wzbudzają takie emocje? Tam są takie łapki pokazane- czerwone i zielone. Ocenia to parę osób (nie wiem, czy kilkanaście, czy kilkadziesiąt, czy więcej)- i procentowo-jadą nas strasznie. Ciekawe, czym chusty zasłużyły sobie na taką nienawiść i krytykę? :hmm:
Bo wyglądają inaczej, niż większość społeczeństwa, która wozi dzieci w wózkach.
A inność rodzi złość w innych ludziach.
Nie wiem czemu,ale całe życie to odczuwam o.O
precikuranowy
15-10-2013, 16:24
Wiesz, nigdy tak nie oceniałam ludzi (myślę, że większość z nas tutaj tak nie ocenia) i dlatego budzi to we mnie takie zdziwienie:omg: